Betaling met kredietkaarten van Visa, Mastercard en American Express

U kunt met een bankkaart betalen: in dat geval verloopt de betaling via de site van onze partner Ogone. Dit betekent dat uw bankgegevens niet via de website van Dejelin worden verstuurd. De betaling met een bankkaart is dus perfect veilig. Uw bestelling wordt in dat geval geregistreerd zodra de betaling door de bankdienst wordt aanvaard. U kunt gerust online betalen en daarbij het nummer en de vervaldatum van uw bankkaart en de veiligheidscode op de achterkant van de kaart in de daarvoor voorziene vakjes invullen.

De gegevens van uw kredietkaart worden met behulp van het SSL-protocol (Secure Socket Layer) versleuteld, waardoor ze nooit leesbaar via het internet worden verstuurd. De betaling wordt rechtstreeks bij de bank uitgevoerd. Dejelin heeft in geen geval toegang tot die gegevens en bewaart die informatie ook niet op zijn servers. Daarom moeten deze gegevens bij iedere nieuwe transactie op onze website telkens opnieuw worden gevraagd.

Om praktische redenen kunt u ze wel opslaan. Al deze gegevens worden 100 % beveiligd bewaard op de servers van onze financiële partner Ogone (met uitzondering van het controlenummer, dat niet wordt opgeslagen). U kunt die informatie op ieder moment wissen. De wijzigingen die u aan uw betalingswijze aanbrengt, worden niet toegepast op bestellingen die eerder werden geplaatst.


Betaling via PayPal

U kunt ook via PayPal betalen. In dat geval verloopt de betaling met tussenkomst van onze partner. Hierbij gelden de algemene gebruiksvoorwaarden van PayPal.


De strijd tegen bankfraude

Dejelin heeft een systeem geïnstalleerd dat fraude bij onlinebetalingen bestrijdt en op die manier alle consumenten beschermt.

In dat kader controleert Dejelin de betrouwbaarheid van de informatie die bij het registreren van een bestelling wordt ingevoerd.

Als een automatisch alarm wordt gegeven naar aanleiding van de informatie in verband met uw bestelling, is het mogelijk dat onze fraudepreventiedienst u extra informatie en bepaalde identificatiebewijzen vraagt (bv. kopie van identiteitskaart, bewijs van woonplaats enz.). Op basis daarvan kan Dejelin uw bestelling valideren of annuleren.

In dat geval vragen wij u om een telefoonnummer te vermelden waarop wij u gemakkelijk kunnen bereiken, om de ingevoerde informatie te bevestigen of om de gevraagde documenten zo snel mogelijk op te sturen, zodat wij uw bestelling binnen de voorziene termijn kunnen verzenden.