Bloemkool popcorn met Za’atar en oranjebloesem

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 1 kl Za’atar (Libanese kruidenmix)
  • 1 el olijfolie
  • 1 kl honing
  • 1 kl Tahin
  • 1 kl oranjebloesem
  • 1 el citroensap

Stappen

  1. Verwijder de roosjes van de bloemkool en bewaar de steel voor een ander gebruik zoals een soep bijvoorbeeld.
  2. Was de bloemkoolroosjes en doe ze in een kom.
  3. Meng de rest van de ingrediënten in een kom tot u een homogene saus verkrijgt.
  4. Giet de saus op de bloemkoolroosjes en meng tot de kruidenmix goed is opgenomen.
  5. Leg de bloemkoolroosjes op een NutriFlex blad zodat de kruidenmix niet drupt op de onderliggende platen.
  6. Droog 10 tot 12 uur op 47°C.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail Ananas

Cocktail Maandelijks Ritueel

Cocktail Maandelijks Ritueel Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Ananas 1 Handvol spinazie of boerenkool ½ Venkelknol 1 Limoenschijfje (Met schil) Stappen Doe alle

Lire la suite »

Pizza

Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 2 verse tomaten 1 paprika 1 gedroogde tomaat 50 g lijnzaadjes 50 g zonnebloempitten of hennepzaadjes 1

Lire la suite »

Fruitleer van mango

Fruitleer van mango Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 250 g goed rijpe mango 1 el limoensap Stappen Schil uw fruit,

Lire la suite »