Zacht gekookte, gekookte of hardgekookte eieren

Stappen

  1. 1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand, de eierkoker en het deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende de hieronder aangegeven tijd, naargelang het gewenste resultaat.

    a. Zacht gekookte eieren : 3 min 30 sec.
    b. Gekookte eieren : 6 min
    c. Hard gekookte eereni : 9 min

  3. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), open het deksel en plaats uw eieren in de hiervoor voorziene kom.
  4. Eens het programma afgelopen is, haal de eieren uit het toestel en hou ze onder koud water om de garing te stoppen, of programmeer het warmhoud programma op 60 °C.

Ontdek onze andere recepten

Vlaams stoofvlees

Bereidingstijd: 30 minuten Kooktijd : 150 minuten Ingrediënten 800 g mager rundsvlees (slager of diepvriesvlees) 2 uien 1 el boter 20 g zwarte chocolade 33

Lire la suite »