Zacht gekookte, gekookte of hardgekookte eieren

Stappen

  1. 1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand, de eierkoker en het deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende de hieronder aangegeven tijd, naargelang het gewenste resultaat.

    a. Zacht gekookte eieren : 3 min 30 sec.
    b. Gekookte eieren : 6 min
    c. Hard gekookte eereni : 9 min

  3. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), open het deksel en plaats uw eieren in de hiervoor voorziene kom.
  4. Eens het programma afgelopen is, haal de eieren uit het toestel en hou ze onder koud water om de garing te stoppen, of programmeer het warmhoud programma op 60 °C.

Ontdek onze andere recepten

Provençaalse soep

Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een

Lire la suite »