Zacht gekookte, gekookte of hardgekookte eieren

- Bereidingstijd: 2 minuten
- Kooktijd : 3 tot 9 minuten
Ingrediënten
- Eieren
Stappen
- 1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand, de eierkoker en het deksel.
- Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende de hieronder aangegeven tijd, naargelang het gewenste resultaat.
a. Zacht gekookte eieren : 3 min 30 sec.
b. Gekookte eieren : 6 min
c. Hard gekookte eereni : 9 min - Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), open het deksel en plaats uw eieren in de hiervoor voorziene kom.
- Eens het programma afgelopen is, haal de eieren uit het toestel en hou ze onder koud water om de garing te stoppen, of programmeer het warmhoud programma op 60 °C.
Ontdek onze andere recepten

Provençaalse soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een

NL – Tarte aux légumes verts et ricotta en croûte de parmesan nl
18 June 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 à 4 uur Ingrediënten ¼ de verveine ¼ de menthe ¼ hibiscus ¼ rose séchée épices optionnelles : anis

Butternut en zoete aardappel soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 butternut pompoen van gemiddelde grootte 1 dikke wortel 1 dikke zoete aardappel 1 bouillonblokje Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt