Homemade yoghurt
- Bereidingstijd: 5 minuten
- Kooktijd: 5 uur
Ingrediënten
- 1 zakje melkzuurbacteriën of 1 volle yoghurt natuur
- 1 L verse volle melk
Stappen
- Meng de melk en de yoghurt in een kom.
- Verdeel deze bereiding in glazen yoghurtpotjes.
- Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand.
- Programmeer uw stoomkoker op warmhouden, programma “keep warm” continu voor een totale tijd van 5 uur.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de potjes in de stoommand.
- Op het einde van het programma, plaats de yoghurtpotjes koel en wacht tot de volgende dag om ze op te eten.
Ontdek onze andere recepten
Ananas appel smoothie
13 November 2021
Ingrediënten 1 rijpe ananas, geschild en in blokjes gesneden 1L koudgeperst appelsap 1 handvol ijsblokjes Een paar blaadjes munt of koriander Stappen Zorg dat de
Aardperen en hollandaisesaus
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd : 20 minuten Ingrediënten 400 g aardperen 3 eigelen 1 citroen 125 g boter Peper & zout Stappen Maak uw stoomkoker
Yoghurt
12 November 2021
Yoghurt Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 5 uur Ingrediënten 1 kop melkpoeder ½ liter magere melk 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd Stappen Voeg 1