Homemade yoghurt

Ingrediënten

  • 1 zakje melkzuurbacteriën of 1 volle yoghurt natuur
  • 1 L verse volle melk

Stappen

  1. Meng de melk en de yoghurt in een kom.
  2. Verdeel deze bereiding in glazen yoghurtpotjes.
  3. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand.
  4. Programmeer uw stoomkoker op warmhouden, programma “keep warm” continu voor een totale tijd van 5 uur.
  5. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de potjes in de stoommand.
  6. Op het einde van het programma, plaats de yoghurtpotjes koel en wacht tot de volgende dag om ze op te eten.

Ontdek onze andere recepten

Ananas appel smoothie

Ingrediënten 1 rijpe ananas, geschild en in blokjes gesneden 1L koudgeperst appelsap 1 handvol ijsblokjes Een paar blaadjes munt of koriander Stappen Zorg dat de

Lire la suite »

Yoghurt

Yoghurt Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 5 uur Ingrediënten 1 kop melkpoeder ½ liter magere melk 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd Stappen Voeg 1

Lire la suite »