NL – Tarte aux légumes verts et ricotta en croûte de parmesan nl
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 2 à 4 uur
Ingrediënten
- ¼ de verveine
- ¼ de menthe
- ¼ hibiscus
- ¼ rose séchée
- épices optionnelles : anis étoilée et cannelle
Stappen
- Coupez les sections abimées ou décolorées de vos herbes et/ou fleurs.
- Lavez à l’eau froide.
- Séchez avec une serviette.
- Préchauffez le déshydrateur à 35 ˚C – 45 ˚C.
- Étalez les herbes sur les feuilles FlowerFlex.
- Séchez pendant 2 à 4 heures.
- Le temps peut varier considérablement. Si cela prend plus de 4 heures, augmentez la température. Conservez dans un contenant hermétique.
Ontdek onze andere recepten
Fruitleer van mango
12 November 2021
Fruitleer van mango Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 250 g goed rijpe mango 1 el limoensap Stappen Schil uw fruit,
Cocktail Maandelijks Ritueel
28 October 2021
Cocktail Maandelijks Ritueel Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Ananas 1 Handvol spinazie of boerenkool ½ Venkelknol 1 Limoenschijfje (Met schil) Stappen Doe alle
Linzensoep met gerookte thee
12 November 2021
Ingrediënten 3 wortelen 1 dikke ui 200 g voorgeweekte groene Puy-linzen 1 L gerookte thee type Lapsang Souchong Peper en zout om op smaak te