Taart met parmezaankorst van groene groenten en ricotta

- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 2 à 4 uur
Ingrediënten
- ¼ verbena
- ¼ munt
- ¼ hibiscus
- ¼ gedroogde roos
- optionele kruiden: steranijs en kaneel
Stappen
- Snijd beschadigde of verkleurde stukjes van je kruiden en/of bloemen.
- Was in koud water.
- Droog met een handdoek..
- Verwarm de dehydrator voor op 35 ˚C – 45 ˚C.
- Verdeel de kruiden over de FlowerFlex vellen.
- Droog gedurende 2 tot 4 uur.
- De tijd kan sterk variëren. Als het langer dan 4 uur duurt, verhoog dan de temperatuur. Bewaar in een luchtdichte verpakking.
Ontdek onze andere recepten

Roerei
19 October 2021
Bereidingstijd : 5 minuten Kooktijd : 15 minuten Ingrediënten 12 eieren 100 ml melk 50 ml verse room 1 klontje boerenboter peper en zout Stappen

Glutenvrij pannenkoekendeeg
1 February 2023
Ingrediënten 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel) 100 g maïzena 1/2 liter melk 3 eieren 2 el olie Stappen Zorg dat de stekker van
Minestrone
12 November 2021
Ingrediënten 1 teentje look 75 g bieslook 75 g wortelen 75 g courgettes 75 g groene bonen 50 g venkel 75 g groene asperges 75