Butternut en zoete aardappel soep
Ingrediënten
- 1 butternut pompoen van gemiddelde grootte
- 1 dikke wortel
- 1 dikke zoete aardappel
- 1 bouillonblokje
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Bereid de groenten door ze in gelijkmatige blokjes te snijden (½ cm).
- Doe alle groenten en het bouillonblokje in de NutriSoup zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg dan water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Mouliné” of “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de verwarmende blender een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de consistentie.
- U kan een gladdere consistentie verkrijgen met het programma PULSE.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig. Giet de soep in kommen.
Ontdek onze andere recepten
Miso artisjokken
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd : 40 minuten Ingrediënten 4 Bretonse artisjokken ½ zakje instant miso soep 1 el sesamolie 4 el olijfolie 4 el Tamari
Koraallinzen en spinazie
13 November 2021
Ingrediënten 1 teentje look 20 g verse gember 100 g wortelen 100 g selderijstengels 100 g kerstomaatjes 2 rode pepers 150 g koraallinzen 730 ml
Charqui
12 November 2021
Charqui Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten Een paar magere sneetjes rauw vlees Soja saus / Worcestershire saus/ Tomaten saus /