Crème van groene asperges
Ingrediënten
- 400 g groene asperges
- 150 g aardappelen
- 80 g ui
- 100 g prei
- 2 el olijfolie
Stappen
- Schil de asperges, de ui en de aardappelen en snij ze in stukken.
- Snij de prei in kleine stukjes.
- Doe alle ingrediënten in de NutriSoup.
- Voeg water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel.
- Om een heel gladde soep te verkrijgen, gebruik het PULSE programma gedurende ongeveer 30 seconden.
- Giet de soep in kommen en serveer met vers brood.
Ontdek onze andere recepten
Kip-paddenstoelen Congee
12 November 2021
Ingrediënten 150 g rijst 1 ui (50 g) 1 kl geraspte gember 50 g shiitake 1 teentje look 1 blokje gevogelte bouillon 120 g gebakken
Koolrabi en slagroom met kruiden
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd : 7 tot 10 minuten Ingrediënten 2 bollen koolrabi 200 ml volle room ½ kl Ras-el-hanout of Tandoori Stappen Maak uw
Goede spijsvertering mix
21 October 2021
Kruiden en bloemen: Goede spijsvertering mix Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten ¼ munt ¼ linde ¼ verbena ¼ citroenmelisse Optioneel: