Wie zijn we?

Gautier Rouyer en Sébastien Frédérich zijn gek op België, streven naar kwaliteit en zijn verzot op koken in de meest ruime zin van het woord. Daarom besloot het duo in december 2013 van Jean-Marie Jenicot het bedrijf Dorem over te nemen, dat al Dejelin-stoomkokers maakt sinds de uitvinding van deze technologie.

Al snel verloren ze hun hart en ziel aan dit 100% Belgische product, met als logisch gevolg dat de stoomkoker nu bij beiden een prominente plaats in de keuken inneemt en er niet meer weg te denken is. Gautier spreekt dan ook over zijn stoomkoker alsof het een van zijn 2 kinderen is.

Vanwaar de liefde?

Dat het liefde op het eerste gezicht zou worden, bleek al uit het feit dat hun nieuwe bedrijf DNA deelde met hun eerste onderneming, waarmee de ondernemers ook actief waren op de markt van elektrische huishoudtoestellen: Frifri.

  • Kwaliteit: de stoomkoker van Dejelin bestaat enkel uit de meest hoogwaardige materialen: Roestvrij staal type 304 (geschikt voor horeca), Tritan, gegoten weerstand
  • 100% Belgisch: de stoomkoker van Dejelin is een 100% Belgisch product dat vroeger werd vervaardigd in Marcinelle, in de buurt van Charleroi en tegenwoordig in Orp-Jauche, nabij Jodoigne. Dat het bedrijf er in deze tijden nog in slaagt een elektrisch huishoudtoestel in Europa te produceren, is iets waar het terecht trots op is. Er zijn maar weinig andere producenten die het hen nadoen.
  • Oog voor detail: over letterlijk elk aspect van een Dejelin-stoomkoker wordt nagedacht of het de klant en de efficiëntie van het toestel ten goede komt. Een uniek systeem met dubbele wanden, gegoten weerstand, geen aanduidingen in inkt maar uitsluitend met laser aangebracht, een modulair systeem in Lego-stijl, rechthoekige vorm voor gebruik met één hand en plaatswinst, levensduur enz.
  • Een menselijk verhaal: Jean-Marie Jenicot is een geniale schepper. Als ingenieur wijdde hij met niet-aflatende inzet zijn leven aan het ontwikkelen van de stoomkoker van Dejelin. Het klikte meteen tussen hem en Gautier en Sébastien aangezien ze dezelfde waarden delen: bescheidenheid, eenvoud, werklust, motivatie, daadkracht en bovenal liefde voor de klant.

Ook na de overname van het bedrijf is Jean-Marie aangebleven als hoofd van Productie en Ontwikkeling, terwijl Gautier en Sébastien zich inzetten om de stoomkoker van Dejelin overal ter wereld te promoten, maar ook vooral in de Benelux en Frankrijk, de traditionele markt van het product.