De waarden van Dejelin

Eenvoud

Wij willen toestellen maken naar ons eigen beeld en gelijkenis: eenvoudig te gebruiken en te begrijpen. Wat wij absoluut willen vermijden, is het op de markt brengen van toestellen waarvoor het nodig is om 5 keer de gebruiksaanwijzing te lezen voordat iemand ze nog maar kan beginnen te gebruiken.

Het gebruik van een klein huishoudelijk toestel moet intuïtief zijn. Dat is de leidende gedachte in wat wij doen en dat wordt getransponeerd naar alle niveaus van ons bedrijf: van bij het uitdenken van een product tot het op de markt brengen ervan. Wij gaan hier zelfs nog verder. Bij het aanwerven van een nieuwe medewerker laten wij de kandidaat een oefening uitvoeren die specifiek gericht is op het testen van zijn vermogen om 'eenvoudig' te denken.

Een betere wereld

Dejelin wil zich inzetten voor het creëren van een betere wereld, een wereld waar men beter eet, een gezonde wereld waar 'bio' tot filosofie is verheven. Vele filosofen hebben in de loop der eeuwen de volgende stelling aangekaart: "We zijn wat we eten". Stoomkoken is voor ons een logische keuze omdat het oppervlakkige smaken overstijgt en het ons de 'echte' smaak laat herontdekken. Het is de smaak die niet bedriegt, de smaak die van de aarde komt.

Vandaag de dag werd bijna iedereen al geconfronteerd met een vroegtijdig overlijden van een kennis of dierbare dat gelinkt is aan een cardiovasculaire ziekte. Het stoomkoken is een van de manieren waarop dat kan worden beperkt, ook als vele andere exogene factoren in acht moeten worden genomen.

Kwaliteit

Dejelin wil duurzame toestellen maken: metgezellen die een stuk van uw leven met u delen en die u dagelijks bijstaan in de sociaal bewuste ontwikkeling naar 'beter' eten. Elk materiaal werd specifiek geselecteerd voor zijn intrinsieke kwaliteiten, zodat voor elk aspect van de stoomkoker de best mogelijke keuze werd gemaakt.

Smaak

Welke sterrenchef benadrukt tegenwoordig niet hoe belangrijk het is de producten te respecteren? Smaken mogen niet gemaskeerd worden door ze te vermengen met andere smaken voor het maken van al te complexe gerechten waarin men de eigenlijke emotie/boodschap die de chef wilde overbrengen niet meer kan ontwaren. Stoomkoken kan u hierbij helpen: het is een zachte manier om eten te bereiden die de structuur van voedingsmiddelen respecteert.

Luisteren

Wij hebben ons bestaan aan onze klanten te danken. Het is dankzij jullie, en alleen dankzij jullie, dat wij er zijn als bedrijf. Dat betekent dat u centraal staat bij alles wat wij doen en dat al onze medewerkers goed gebriefd of zelfs gedrild zijn om u bij al uw mogelijke problemen of vragen bij te staan.