Historiek Dejelin

 • 2004-2005

  Jean-Marie Jenicot ontwikkelt en produceert de stoomkoker.  Deze genie, een ingenieur van heel groot talent, brengt ‘s werelds beste stoomkoker op de markt, de enige 100% Belgisch, in België onder zijn toezicht geproduceerd.

 • In 2005

  Oprichting van het Dejelin merk.

 • 27 September 2005

  Marktintroductie van de stoomkoker. Ideaal om naar hartenlust te genieten van de geneugten van gezond koken dankzij de verschillende kookmethodes: stoomkoken uiteraard, maar ook stoven, koken door onderdompeling (pasta, mosselen, enz.), fermentatie (yoghurt, enz.), bewaring, opwarming en warmhouden en ontdooien.  Dejelin plaatst zich al snel tot HET Belgische referentiemerk als het om stoomkoken gaat, dankzij de stoomkoker van professionele kwaliteit.

 • 2014

  Het merk Dejelin wordt door DALCQ NV gekocht die de stoomkoker op grotere schaal verdeelt,  met grote aandacht voor de productie van A tot Z in België, nog steeds onder toezicht van Jean-Marie Jenicot.

 • Vanaf 2016

  DALCQ ontwikkelt het merk door andere producten van hoge kwaliteit toe te voegen, gespecialiseerd in het culinair welzijn, toegankelijk voor de meeste.

  Dejelin vervolledigt eerst het producten gamma met de juicers, de NutriJuice, om nog meer klanten die een hongerig zijn naar gezonde voeding te helpen.

  De waterkoker, voor liefhebbers van thee en andere warme bereidingen, en de NutriSoup, het onmisbaar toestel voor de liefhebbers van eenvoud, lekkernijen en gezonde voeding, vervolledigen het product gamma van het merk Dejelin een paar maanden later.

  De NutriSoup vereenvoudigt het leven van de huishoudens: eenvoudig, snel en de mogelijkheid om vol te tanken aan vitamines. Bouillons, velouté of gemixte soepen, maar nog zoveel meer! Je kan er ook eenvoudig havermoutpap, plantaardige melk, smoothie, compote,… mee bereiden. Je hoeft enkel het gepaste programma instellen!

  De waterkoker met een grote inhoud van 1,7 L is een waardevolle bondgenoot voor het hele gezin. Of het nu is voor een heerlijke thee, infusies, maar ook voor oplosdranken en koffies, geleermiddelen voor gebak of zelfs gedroogde culinaire bereidingen zoals sauzen, soepen en andere velouté’s.

 • 2017

  Dejelin brengt eindelijk een nieuw productgamma: De NutriDry voedseldrogers. Zo werden twee types voedseldrogers ontwikkeld, met een uitzonderlijk rendement, vergelijkbaar met de meest prestigieuze merken als het gaat om de ontwikkeling van een geavanceerde technologie.  

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig en aangenaam als met Dejelin!