Zachtgekookte of hardgekookte eieren

- Bereidingstijd : 2 minuten
- Kooktijd : 3 à 9 minuten
Ingrediënten
- Eieren
-
De 100% Belgische Stoomkoker
319,99 € – 499,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Bereid je stomer voor met 1 verhoger, 1 stoommandje, de eierkoker en het deksel.
- Programmeer je stomer om te stomen op 100°C gedurende de hieronder aangegeven tijd, afhankelijk van het type bereiding.
- Zachtgekookte eieren: 3 min 30 sec.
- Zachtgekookte eieren: 6 min
- Hardgekookte eieren: 9 min.
- Zodra de pieptoon klinkt (3 korte pieptonen), open je het deksel en leg je de eieren in de eierhouder.
- Zodra het programma klaar is, haal je de eieren eruit en laat je ze onder koud water lopen om het kookproces te stoppen, of programmeer je Warm houden op 60°C.
Ontdek onze andere recepten
Krupnik: boerensoep
12 November 2021
Ingrediënten 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten 1 prei 1 dikke wortel 1 dikke aardappel 1 bouillonblokje Peterselie Stappen Laat de gort, linzen

Cocktail Maandelijks Ritueel
28 October 2021
Cocktail Maandelijks Ritueel Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Ananas 1 Handvol spinazie of boerenkool ½ Venkelknol 1 Limoenschijfje (Met schil) Stappen Doe alle
Fruitleer van rode vruchten
12 November 2021
Fruitleer van rode vruchten Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 à 6 uur Ingrediënten 200 g rode vruchten naar keuze 1 banaan 50 g rietsuiker