Bietenpoeder

Stappen

  1. Snij een mooie rode biet en mix met een beetje water.
  2. Spreid de bietenpuree op een NutriFlex blad.
  3. Droog op 47°C gedurende 8 tot 10 uur tot het goed droog en krokant is.
  4. Maak het rode blad los en plet het met een stamper of doe het in de mixer om een fijn poeder te verkrijgen.

N.B: Een 100% natuurlijk kleurstof. De natuur zit vol kleuren! Uw eigen natuurlijke voedselkleurstoffen maken is niet moeilijk. Hier verkrijgt u een roos poeder dat de gerechten van uw kinderen zal opvrolijken!

Ontdek onze andere recepten

Gazpacho

Gazpacho

Ingrediënten 1 komkommer 1 rode of gele paprika 800 gr verse tomaten gepeld en in blokjes gesneden of 2 blikken tomatenblokjes 4 lente-uitjes 2 teentjes

Lire la suite »

Pizza

Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 2 verse tomaten 1 paprika 1 gedroogde tomaat 50 g lijnzaadjes 50 g zonnebloempitten of hennepzaadjes 1

Lire la suite »