Bietenpoeder
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Droogtijd : 10 uur
Ingrediënten
- 1 rode biet
- Een beetje water
Stappen
- Snij een mooie rode biet en mix met een beetje water.
- Spreid de bietenpuree op een NutriFlex blad.
- Droog op 47°C gedurende 8 tot 10 uur tot het goed droog en krokant is.
- Maak het rode blad los en plet het met een stamper of doe het in de mixer om een fijn poeder te verkrijgen.
N.B: Een 100% natuurlijk kleurstof. De natuur zit vol kleuren! Uw eigen natuurlijke voedselkleurstoffen maken is niet moeilijk. Hier verkrijgt u een roos poeder dat de gerechten van uw kinderen zal opvrolijken!
Ontdek onze andere recepten
Spinazie, prei en cannellinibonen
13 November 2021
Ingrediënten 1 teentje look 200 g prei 50 g gehakte ui 200 g cannellinibonen, op voorhand geweekt 200 g jonge spinazie 1 laurierblaadje Peper en
Homemade yoghurt
12 November 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 5 uur Ingrediënten 1 zakje melkzuurbacteriën of 1 volle yoghurt natuur 1 L verse volle melk Stappen Meng de melk en
Homemade Ghee
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd : 30 tot 60 minuten Ingrediënten 500 g bio ongezouten boter Stappen Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk en 1