Bietenpoeder
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Droogtijd : 10 uur
Ingrediënten
- 1 rode biet
- Een beetje water
Stappen
- Snij een mooie rode biet en mix met een beetje water.
- Spreid de bietenpuree op een NutriFlex blad.
- Droog op 47°C gedurende 8 tot 10 uur tot het goed droog en krokant is.
- Maak het rode blad los en plet het met een stamper of doe het in de mixer om een fijn poeder te verkrijgen.
N.B: Een 100% natuurlijk kleurstof. De natuur zit vol kleuren! Uw eigen natuurlijke voedselkleurstoffen maken is niet moeilijk. Hier verkrijgt u een roos poeder dat de gerechten van uw kinderen zal opvrolijken!
Ontdek onze andere recepten

Zachtgekookte of hardgekookte eieren
11 April 2022
Bereidingstijd : 2 minuten Kooktijd : 3 à 9 minuten Ingrediënten Eieren Stappen Bereid je stomer voor met 1 verhoger, 1 stoommandje, de eierkoker en

Gazpacho
12 November 2021
Ingrediënten 1 komkommer 1 rode of gele paprika 800 gr verse tomaten gepeld en in blokjes gesneden of 2 blikken tomatenblokjes 4 lente-uitjes 2 teentjes
Pizza
12 November 2021
Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 2 verse tomaten 1 paprika 1 gedroogde tomaat 50 g lijnzaadjes 50 g zonnebloempitten of hennepzaadjes 1