Amandel-banaan taartbodem

Ingrediënten

  • 200 g amandelen (gekiemd en gedroogd)
  • 4 bananen

Stappen

Aantal 8 tot 10

  1. Mix alle ingrediënten in een blender.
  2. Plaats een NutriFlex blad op een rooster en plaats vervolgens een cookie cutter. Giet een beetje bereiding in de cookiecutter en verwijder hem vervolgens voorzichtig.
  3. Herhaal deze handeling tot uw bereiding op is.
  4. Droog gedurende 4 uur op 47°C, vervolgens, maak ze voorzichtig los om ze rechtstreeks op de rooster te leggen en droog nogmaals gedurende 6 uur.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail Virgin Mary

Cocktail Virgin Mary

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 4 Tomaten 1 Selderij stengel 1 Appel ½ Komkommer 1 Citroenschijfje Stappen Doe alle fruit en groenten in uw

Lire la suite »

Boerenkool chips

Boerenkool chips Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 300 g boerenkool ½ verse mango 1 rode paprika 1 el cashewnoten puree of Tahin

Lire la suite »

Italiaanse mix

Italiaanse mix Ingrediënten 80 g zwarte olijven 50 g gedroogde tomaten (zonder olie) 1 ui 150 g cashewnoten 4 kl gedroogde oregano Bereidingstijd: 10 minuten

Lire la suite »