Amandel-banaan taartbodem
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Droogtijd : 210 tot 12 uur
Ingrediënten
- 200 g amandelen (gekiemd en gedroogd)
- 4 bananen
Stappen
Aantal 8 tot 10
- Mix alle ingrediënten in een blender.
- Plaats een NutriFlex blad op een rooster en plaats vervolgens een cookie cutter. Giet een beetje bereiding in de cookiecutter en verwijder hem vervolgens voorzichtig.
- Herhaal deze handeling tot uw bereiding op is.
- Droog gedurende 4 uur op 47°C, vervolgens, maak ze voorzichtig los om ze rechtstreeks op de rooster te leggen en droog nogmaals gedurende 6 uur.
Ontdek onze andere recepten

Cocktail All Green
29 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Handvol spinazie 4 – 5 Blaadjes Romeinse sla ½ Komkommer 2 Selderij stengels 2 Groene appelen 1 Citroenschijfje

Glutenvrij pannenkoekendeeg
1 February 2023
Ingrediënten 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel) 100 g maïzena 1/2 liter melk 3 eieren 2 el olie Stappen Zorg dat de stekker van

Cocktail D – Stress
29 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Zoete aardappel 2 Selderij stengels 1 Handvol peterselie 1 Rode paprika 2 Wortelen Stappen Doe alle fruit en