Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 50 g noten
- 100 g gekiemde boekweit
- 2 wortelen
- 1 rode paprika
- 4 gedroogde tomaten
- 2 gedroogde vijgen (optioneel)
- 1 el zonnebloempitten
- 1 el pompoenpitten
- 100 g zwarte olijven
- 1 kl oregano
Stappen
Weektijd: 6 uur
- Laat de noten gedurende 6 uur weken, spoel vervolgens grondig.
- Rasp de wortelen en de paprika, hak vervolgens de noten, de gedroogde tomaten en de zwarte olijven fijn met een mes.
- Meng alle ingrediënten in een kom en verdeel dit op een NutriFlex blad.
- Droog gedurende 12 uur op 47°C.
N.B: Deze grawnola is ideaal om uw soepen, slaatjes, vlees of vis op smaak te brengen.
Ontdek onze andere recepten

Aubergines chips
12 November 2021
Aubergine chips Bereidingstijd: 2,5 uur Droogtijd : 20 uur Ingrediënten 1 of 2 aubergines (500 g) Grof zeezout 1 el Tamari 1 el olijfolie 1

Zelfgemaakte yoghurt
12 April 2022
Bereidingstijd : 5 minutesen Kooktijd : 5 uur Ingrediënten 1 zakje melkferment of 1 volle yoghurt1 L verse volle melk Stappen Meng de melk en
Butternut en zoete aardappel soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 butternut pompoen van gemiddelde grootte 1 dikke wortel 1 dikke zoete aardappel 1 bouillonblokje Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt