Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 50 g noten
- 100 g gekiemde boekweit
- 2 wortelen
- 1 rode paprika
- 4 gedroogde tomaten
- 2 gedroogde vijgen (optioneel)
- 1 el zonnebloempitten
- 1 el pompoenpitten
- 100 g zwarte olijven
- 1 kl oregano
Stappen
Weektijd: 6 uur
- Laat de noten gedurende 6 uur weken, spoel vervolgens grondig.
- Rasp de wortelen en de paprika, hak vervolgens de noten, de gedroogde tomaten en de zwarte olijven fijn met een mes.
- Meng alle ingrediënten in een kom en verdeel dit op een NutriFlex blad.
- Droog gedurende 12 uur op 47°C.
N.B: Deze grawnola is ideaal om uw soepen, slaatjes, vlees of vis op smaak te brengen.
Ontdek onze andere recepten

Velouté van erwten, munt en pancetta
12 November 2021
Ingrediënten 1 kleine aardappel 500 g bevroren erwten 2 el fijngehakte verse munt 8 sneetjes pancetta 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de

Cashewnoten havermoutpap
12 November 2021
Ingrediënten Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur) 250 g havervlokken 700 ml water 2 kl agavesiroop 1 snuifje kaneel 1 snuifje zout Stappen Zorg dat

Roerei
19 October 2021
Bereidingstijd : 5 minuten Kooktijd : 15 minuten Ingrediënten 12 eieren 100 ml melk 50 ml verse room 1 klontje boerenboter peper en zout Stappen

