Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze

Ingrediënten

  • 50 g noten
  • 100 g gekiemde boekweit
  • 2 wortelen
  • 1 rode paprika
  • 4 gedroogde tomaten
  • 2 gedroogde vijgen (optioneel)
  • 1 el zonnebloempitten
  • 1 el pompoenpitten
  • 100 g zwarte olijven
  • 1 kl oregano

Stappen

Weektijd: 6 uur

  1. Laat de noten gedurende 6 uur weken, spoel vervolgens grondig.
  2. Rasp de wortelen en de paprika, hak vervolgens de noten, de gedroogde tomaten en de zwarte olijven fijn met een mes.
  3. Meng alle ingrediënten in een kom en verdeel dit op een NutriFlex blad.
  4. Droog gedurende 12 uur op 47°C.

N.B: Deze grawnola is ideaal om uw soepen, slaatjes, vlees of vis op smaak te brengen.

Ontdek onze andere recepten

Herbes et fleurs Mélange doux pour le sommeil

Slaap zacht mix

Kruiden en bloemen: Slaap zacht mix Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten 1/3 kamille 1/3 linde 1/3 verbena Stappen –              Verwijder

Lire la suite »

Perencompote

Ingrediënten 1,5 kg goed rijpe peren 2 el ahornsiroop 100 ml water Het sap van een citroen Kruiden naar smaak: vanille, kaneel, kardemom … Stappen

Lire la suite »

Yoghurt

Yoghurt Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 5 uur Ingrediënten 1 kop melkpoeder ½ liter magere melk 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd Stappen Voeg 1

Lire la suite »