Boerenkool chips
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 300 g boerenkool
- ½ verse mango
- 1 rode paprika
- 1 el cashewnoten puree of Tahin
- 4 el zonnebloempitten
- Het sap van een citroen
- ½ kl kurkuma
- ½ kl gerookte paprika
- 1 snuifje zout
Stappen
- Was de bladen van de kool, verwijder de stelen (hoofdnerf) en snij de koolbladen in middelgrote stukken.
- Mix de rest van de ingrediënten in een blender tot u een sausje verkrijgt. Deze bereiding zal als smaakmaker dienen.
- Meng de koolbladen met uw smaakmaker in een kom. Kneed het geheel goed om de smaakmaker homogeen te laten opnemen en de koolbladen malser te maken.
- Leg de gekruide koolbladen op een NutriFlex blad zodat de kruidenmix niet door het rooster drupt.
- Droog alles op 40°C gedurende 12 uur.
Ontdek onze andere recepten

Cocktail Zachte Nacht
28 October 2021
Cocktail Zachte nacht Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Kiwi’s 2 Appelen 1 Kleine handvol zwarte bessen Stappen Doe alle fruit in uw juicer.

Stoofschotel van zoete aardappelen
12 November 2021
Ingrediënten 400 g verse in blokjes gesneden tomaten of 1 blik tomatenblokjes 200 ml kokosmelk 1 zoete aardappel 1 aubergine 2 handenvol spinazie 50 g

Crackers à l’italienne
12 November 2021
Crackers à l’italienne Préparation: 30 minutes Séchage: 10 à 12 heures Ingrédients ½ tasse de graines de lin pré-trempées 1 heure dans ½ tasse d’eau