Yoghurtijs met rode vruchten

Ingrediënten

  • 600 g diepvries rode vruchten
  • 600 g yoghurt
  • 2 el agavesiroop of honing

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Doe de yoghurt, de honing en de helft van het diepvriesfruit (300 g) in de NutriSoup.
  3. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothies” en druk op de knop “Play”.
  4. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit, voeg de rest van de rode vruchten toe.
  5. Sluit de NutriSoup en selecteer PULSE. Mix een of twee keer gedurende een paar seconden tot u de gewenste consistentie verkrijgt. Serveer en geniet onmiddellijk!

Ontdek onze andere recepten

Bietensoep

Ingrediënten 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden 4 sjalotten 150 ml room 1 bouillonblokje Het sap van 3 appelsienen De zeste van een onbehandelde

Lire la suite »

Bietenpoeder

Bietenpoeder Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1 rode biet Een beetje water Stappen Snij een mooie rode biet en mix met een

Lire la suite »

Groenten crème

Ingrediënten 500 g spinazie 250 g zuring 2 sjalotten 100 ml room 1 snuifje nootmuskaatpoeder 1 blokje groentebouillon Peper en zout Stappen Zorg dat de

Lire la suite »