Pruimenconfituur

Confiture de prunes

Ingrediënten

  • 600 g pruimen
  • 80 kristalsuiker
  • 50 ml water
  • 1 kl citroensap limoensap

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Was de pruimen, verwijder de pitten en snij ze in kleine stukken.
  3. Giet het water, dan de stukken pruim en het citroensap en de suiker.
  4. Doe alle ingrediënten in de kan van de NutriSoup en voeg 300 ml water toe.
  5. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Compote” en druk op de knop “Play”.
  6. Eens het programma afgelopen is, zet het toestel uit, zet het terug aan en selecteer PULSE.
  7. Mix een of twee keer gedurende een paar seconden tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
  8. Als u een dikkere consistentie wenst, kan u een deel van de vloeistof verwijderen voor u de PULSE functie gebruikt.

Ontdek onze andere recepten

Recette Grawnola Deshydrateur alimentaire ND900

Le Grawnola

De Grawnola Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g amandelen 150 g boekweitzaadjes 60 g pompoenpitten 2 appelen 50 g rozijntjes 150

Lire la suite »
Cocktail Greenshot

Cocktail Greenshot

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Handvol tarwegras 1 Citroen zonder schil 1/2 cm Gember Stappen Doe alle fruit en groenten in uw juicer.

Lire la suite »
Recette Gazpacho vert Blender Nutrisoup

Groene Gazpacho

Ingrediënten 1 selderijstengel 1 groene paprika 1 komkommer 1 ontpitte verse groene peper (optioneel) 2 teentjes look 70 g geroosterde cashewnoten 100 g spinazie 20

Lire la suite »