Pruimenconfituur
Ingrediënten
- 600 g pruimen
- 80 kristalsuiker
- 50 ml water
- 1 kl citroensap limoensap
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Was de pruimen, verwijder de pitten en snij ze in kleine stukken.
- Giet het water, dan de stukken pruim en het citroensap en de suiker.
- Doe alle ingrediënten in de kan van de NutriSoup en voeg 300 ml water toe.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Compote” en druk op de knop “Play”.
- Eens het programma afgelopen is, zet het toestel uit, zet het terug aan en selecteer PULSE.
- Mix een of twee keer gedurende een paar seconden tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
- Als u een dikkere consistentie wenst, kan u een deel van de vloeistof verwijderen voor u de PULSE functie gebruikt.
Ontdek onze andere recepten
Terrine van kalf en salie
12 November 2021
Bereidingstijd: 25 minuten Kooktijd : 120 minuten Ingrediënten 800 g kalfsnoot 250 g varkenslende 3 uien 100 g witbrood 4 takjes salie 1 ei 3
Geparfumeerde basmati rijst
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd : 30 minuten Ingrediënten 1 kaneelstokje 1 kruidnagel De zeste van ½ citroen 3 tot 4 verse curry blaadjes of 3
Piepkuiken met citroenmelk, witloof en puree
13 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 110 minuten Ingrediënten 2 piepkuikens 2 bio citroenen 6 tot 7 teentjes look 1 kg aardappelen Boter 1 kg witloof