Appelcompote

Ingrediënten

  • 800 g appelen
  • 300 ml appelsap
  • 1/2 kl gemalen kruidnagel
  • Zeste van ½ citroen
  • Kaneel

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Schil de appelen en snij ze in vier en verwijder het klokhuis.
  3. Doe alle ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
  4. Voeg het appelsap toe tot aan de aanduiding.
  5. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Compote” en druk op de knop “Play”.
  6. Eens het programma afgelopen is, zet het toestel uit, zet het terug aan en selecteer PULSE.
  7. Mix een of twee keer gedurende een paar seconden tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
  8. Als u een dikkere consistentie wenst, kan u een deel van de vloeistof verwijderen voor u de PULSE functie gebruikt. Bestrooi met kaneel voor het serveren.

Ontdek onze andere recepten

Groenten crème

Ingrediënten 500 g spinazie 250 g zuring 2 sjalotten 100 ml room 1 snuifje nootmuskaatpoeder 1 blokje groentebouillon Peper en zout Stappen Zorg dat de

Lire la suite »

Italiaanse mix

Italiaanse mix Ingrediënten 80 g zwarte olijven 50 g gedroogde tomaten (zonder olie) 1 ui 150 g cashewnoten 4 kl gedroogde oregano Bereidingstijd: 10 minuten

Lire la suite »
Recette Gazpacho vert Blender Nutrisoup

Groene Gazpacho

Ingrediënten 1 selderijstengel 1 groene paprika 1 komkommer 1 ontpitte verse groene peper (optioneel) 2 teentjes look 70 g geroosterde cashewnoten 100 g spinazie 20

Lire la suite »