Groenten crème

Ingrediënten
- 500 g spinazie
- 250 g zuring
- 2 sjalotten
- 100 ml room
- 1 snuifje nootmuskaatpoeder
- 1 blokje groentebouillon
- Peper en zout
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 €Price range: 129,99 € through 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Was de spinazie en de zuring en hak de sjalotten fijn.
- Doe de spinazie, de zuring en de sjalotten in de NutriSoup.
- Voeg het bouillonblokje toe en vul met water tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel, kruid met zout, peper en nootmuskaat, voeg de room toe.
- Plaats het deksel terug en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden zodat de room goed gemengd is.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
- Giet de soep in kommen.
N.B: Voor een volledige maaltijd, garneer met een gepocheerd ei.
Ontdek onze andere recepten

Le Grawnola
12 November 2021
De Grawnola Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g amandelen 150 g boekweitzaadjes 60 g pompoenpitten 2 appelen 50 g rozijntjes 150
Fruitleer van kiwi
12 November 2021
Fruitleer van kiwi Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 300 g kiwi 100 g banaan 50 g rietsuiker of kokos- of

Wraps
12 November 2021
Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1/2 witte of gele ui 4 grote wortelen 1 kop zongedroogde tomaten 3 teentjes look 1 kop