Crème van groene asperges

Ingrediënten

  • 400 g groene asperges
  • 150 g aardappelen
  • 80 g ui
  • 100 g prei
  • 2 el olijfolie

Stappen

  1. Schil de asperges, de ui en de aardappelen en snij ze in stukken.
  2. Snij de prei in kleine stukjes.
  3. Doe alle ingrediënten in de NutriSoup.
  4. Voeg water toe tot aan de aanduiding.
  5. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Velouté” en druk op de knop “Play”.
  6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel.
  7. Om een heel gladde soep te verkrijgen, gebruik het PULSE programma gedurende ongeveer 30 seconden.
  8. Giet de soep in kommen en serveer met vers brood.

Ontdek onze andere recepten

Krupnik: boerensoep

Ingrediënten 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten 1 prei 1 dikke wortel 1 dikke aardappel 1 bouillonblokje Peterselie Stappen Laat de gort, linzen

Lire la suite »

Potimaron velouté

Ingrediënten 600 g potimarron vruchtvlees 1 ui 1 teentje look 1 soeplepel olijfolie 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de

Lire la suite »