Wortelsoep

Soupe de carottes

Ingrediënten

  • 400 g wortelen
  • 1 kleine aardappel
  • 1 gehakte ui
  • 1 blokje groentebouillon
  • Peper en zout naar smaak
  • 2 kl curry poeder
  • 100 ml kokosmelk

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Bereid de groenten door ze in gelijkmatige blokjes te snijden (½ cm).
  3. Doe alle ingrediënten in de NutriSoup, zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg dan water toe tot aan de aanduiding.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Mouliné” of “Velouté” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer of de groenten mals zijn.
  6. U kan een gladdere consistentie verkrijgen met het programma PULSE.
  7. Controleer de kruiding en pas aan indien nodig. Giet de soep in kommen.

Ontdek onze andere recepten

Wrap Tortilla

Wraps

Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1/2 witte of gele ui 4 grote wortelen 1 kop zongedroogde tomaten 3 teentjes look 1 kop

Lire la suite »

Krupnik: boerensoep

Ingrediënten 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten 1 prei 1 dikke wortel 1 dikke aardappel 1 bouillonblokje Peterselie Stappen Laat de gort, linzen

Lire la suite »