Butternut en zoete aardappel soep
Ingrediënten
- 1 butternut pompoen van gemiddelde grootte
- 1 dikke wortel
- 1 dikke zoete aardappel
- 1 bouillonblokje
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Bereid de groenten door ze in gelijkmatige blokjes te snijden (½ cm).
- Doe alle groenten en het bouillonblokje in de NutriSoup zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg dan water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Mouliné” of “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de verwarmende blender een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de consistentie.
- U kan een gladdere consistentie verkrijgen met het programma PULSE.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig. Giet de soep in kommen.
Ontdek onze andere recepten
Aardperen en hollandaisesaus
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd : 20 minuten Ingrediënten 400 g aardperen 3 eigelen 1 citroen 125 g boter Peper & zout Stappen Maak uw stoomkoker
Prei-postelein soep
12 November 2021
Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 ui 1 teentje look 1 el olijfolie 1 bouillonblokje 1 bussel postelein Stappen Bereid de groenten door ze
Stoofschotel van witloof en chipolata’s
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd : 40 minuten Ingrediënten 700 g witloof 4 tot 6 chipolata’s 5 teentjes look 1 snuifje muskaatnoot 1 kl tijm 2