Cashewnoten havermoutpap

Ingrediënten
- Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur)
- 250 g havervlokken
- 700 ml water
- 2 kl agavesiroop
- 1 snuifje kaneel
- 1 snuifje zout
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
- Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
- Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
- Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
- Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.
Ontdek onze andere recepten

Le Grawnola
12 November 2021
De Grawnola Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g amandelen 150 g boekweitzaadjes 60 g pompoenpitten 2 appelen 50 g rozijntjes 150
Tomaat-watermeloen soep
12 November 2021
Ingrediënten 800 g verse tomaten geblancheerd en in blokjes gesneden 200 g vlees van watermeloen 2 teentjes look 1 fijngehakte selderijstengel 10 g basilicumblaadjes 1

Provençaalse soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een