Cashewnoten havermoutpap
Ingrediënten
- Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur)
- 250 g havervlokken
- 700 ml water
- 2 kl agavesiroop
- 1 snuifje kaneel
- 1 snuifje zout
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
- Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
- Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
- Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
- Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.
Ontdek onze andere recepten
Indiase bouillon: Mulligatawny
13 November 2021
Ingrediënten 1 kl verse gember 2 teentjes look 50 g selderijstengel 50 g wortelen 50 g gehakte ui 150 g mango of appel 200 g
Groen ontbijt
13 November 2021
Ingrediënten Een handvol boerenkool 1 avocado 2 kiwi’s 2 bananen 2 el haver 400 ml havermelk 1 el koksolie Stappen Zorg dat de stekker van
Velouté van erwten, munt en pancetta
12 November 2021
Ingrediënten 1 kleine aardappel 500 g bevroren erwten 2 el fijngehakte verse munt 8 sneetjes pancetta 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de