Cashewnoten havermoutpap

Flocons d'avoine aux noix de cajou

Ingrediënten

  • Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur)
  • 250 g havervlokken
  • 700 ml water
  • 2 kl agavesiroop
  • 1 snuifje kaneel
  • 1 snuifje zout

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
  3. Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
  5. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
  6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
  7. Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
  8. Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.

Ontdek onze andere recepten

Recette Grawnola Deshydrateur alimentaire ND900

Le Grawnola

De Grawnola Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g amandelen 150 g boekweitzaadjes 60 g pompoenpitten 2 appelen 50 g rozijntjes 150

Lire la suite »

Tomaat-watermeloen soep

Ingrediënten 800 g verse tomaten geblancheerd en in blokjes gesneden 200 g vlees van watermeloen 2 teentjes look 1 fijngehakte selderijstengel 10 g basilicumblaadjes 1

Lire la suite »
Soupe provencale

Provençaalse soep

Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een

Lire la suite »