Cashewnoten havermoutpap

Flocons d'avoine aux noix de cajou

Ingrediënten

  • Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur)
  • 250 g havervlokken
  • 700 ml water
  • 2 kl agavesiroop
  • 1 snuifje kaneel
  • 1 snuifje zout

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
  3. Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
  5. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
  6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
  7. Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
  8. Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.

Ontdek onze andere recepten

Gerookte zalm Congee

Ingrediënten 150 g rijst 1 wortel 1/2 courgette 120 g gerookte zalm 1 l visbouillon 2 lente-uitjes Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup

Lire la suite »

Amandel banaan taartbodem

Amandel-banaan taartbodem Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 210 tot 12 uur Ingrediënten 200 g amandelen (gekiemd en gedroogd) 4 bananen Stappen Aantal 8 tot 10

Lire la suite »

Croûte

Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 100 g amandelen (gekiemd en gedroogd) 1 el lijnzaadjes 1 kl kaneel 2 peren Stappen Mix de

Lire la suite »