Bietenpoeder
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Droogtijd : 10 uur
Ingrediënten
- 1 rode biet
- Een beetje water
Stappen
- Snij een mooie rode biet en mix met een beetje water.
- Spreid de bietenpuree op een NutriFlex blad.
- Droog op 47°C gedurende 8 tot 10 uur tot het goed droog en krokant is.
- Maak het rode blad los en plet het met een stamper of doe het in de mixer om een fijn poeder te verkrijgen.
N.B: Een 100% natuurlijk kleurstof. De natuur zit vol kleuren! Uw eigen natuurlijke voedselkleurstoffen maken is niet moeilijk. Hier verkrijgt u een roos poeder dat de gerechten van uw kinderen zal opvrolijken!
Ontdek onze andere recepten

Gestoomde mosselen
19 October 2021
Bereidingstijd : 10 minuten Kooktijd : 10 à 20 minuten Ingrediënten 2 kg mosselen 2 uien 2 stengels bleekselderij 2 wortelen 2 teentjes knoflook 1
Grawnola salé à l’italienne
12 November 2021
Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g noten 100 g gekiemde boekweit 2 wortelen 1 rode paprika

Cocktail Bodyguard
28 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Appel 2 Wortelen 1 citroenschijfje zonder schil 1 cm Kurkuma 1 Schijfje gember (of meer voor wie durft)