Champignons de Paris soep

Ingrediënten

  • 400 g champignons de Paris
  • 200 g aardappelen
  • 1 bouillonblokje
  • Dikke room
  • Peper en zout

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Bereid de groenten door ze in gelijkmatige blokjes te snijden (½ cm).
  3. Doe de champignons, de aardappelen en het bouillonblokje in de NutriSoup, zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg vervolgens water toe tot aan de aanduiding.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Mouliné” of “Velouté” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel et kruid.
  6. Giet de soep in kommen en garneer met dikke room en croutons.

Ontdek onze andere recepten

Krupnik: boerensoep

Ingrediënten 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten 1 prei 1 dikke wortel 1 dikke aardappel 1 bouillonblokje Peterselie Stappen Laat de gort, linzen

Lire la suite »
crackers rustique

Rustieke crackers

Rustieke crackers Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 16 uur Ingrediënten 500 g rode uien 2 teentjes look 400 ml water 200 ml zonnebloemolie 500 g

Lire la suite »

Perencompote

Ingrediënten 1,5 kg goed rijpe peren 2 el ahornsiroop 100 ml water Het sap van een citroen Kruiden naar smaak: vanille, kaneel, kardemom … Stappen

Lire la suite »