Gekruide linzen dahl

Ingrediënten

  • ½ kl kaneel
  • 1 kl komijn
  • 1 kl gemalen korianderzaadjes
  • 1 kl gemalen fenegriekzaadjes
  • 2 ontpitte kardemom peulen
  • 1 kleine gesneden en ontpitte peper (optioneel)
  • 1 fijngehakte ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 geraspt teentje look
  • 1 cm geraspte gember
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1 el gedroogde tomatenpuree of tomatenconcentraat
  • 200 g koraallinzen
  • 400 g kerstomaten in 1 gesneden of een blik tomatenblokjes
  • 1 aubergine in blokjes gesneden

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Was en bereid de groenten.
  3. Doe alle ingrediënten in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
  6. Giet de bereiding in kommen, bestrooi met verse koriander.
  7. Bestrooi met el dikke yoghurt of versnipperde feta.
  8. Serveer met een portie rijst of naanbrood.

Ontdek onze andere recepten

Potimaron velouté

Ingrediënten 600 g potimarron vruchtvlees 1 ui 1 teentje look 1 soeplepel olijfolie 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de

Lire la suite »
Recette Grawnola Deshydrateur alimentaire ND900

Le Grawnola

De Grawnola Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g amandelen 150 g boekweitzaadjes 60 g pompoenpitten 2 appelen 50 g rozijntjes 150

Lire la suite »

Fruitleer van kiwi

Fruitleer van kiwi Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 300 g kiwi 100 g banaan 50 g rietsuiker of kokos- of

Lire la suite »