Harira
Ingrediënten
- 100g lams- of rundsvlees (gekookt)
- 100g voorgeweekte kikkererwten
- 1 fijngehakte ui
- 1 el olijfolie
- 100 g koraallinzen
- 1 selderij stengel
- 300 g verse tomaten in blokjes gesneden
- 1 el puree van gedroogde tomaten of tomatenconcentraat
- 1 kl kaneel
- 1 kippenbouillonblokje
- 2-3 saffraan stampers of een snuifje saffraanpoeder
- 50 g rijst
- 50 g vermicelli
- Koriander en platte peterselie voor de garnituur
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Schil en rasp het teentje look.
- Versnipper het vlees in stukken van 2 cm.
- Was en snij de groenten in kleine stukjes.
- Doe alle ingrediënten in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
- Giet de soep in kommen en serveer met gehakte verse koriander en citroen.
Ontdek onze andere recepten
Yoghurtijs met rode vruchten
12 November 2021
Ingrediënten 600 g diepvries rode vruchten 600 g yoghurt 2 el agavesiroop of honing Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het
Gekruide linzen dahl
12 November 2021
Ingrediënten ½ kl kaneel 1 kl komijn 1 kl gemalen korianderzaadjes 1 kl gemalen fenegriekzaadjes 2 ontpitte kardemom peulen 1 kleine gesneden en ontpitte peper

Crumesan
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g voorgeweekte cashewnoten 50 g voorgeweekte pijnboompitten 4 el vlokken voedingsgist 1 kl grof zout Het