Krupnik: boerensoep
Ingrediënten
- 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten
- 1 prei
- 1 dikke wortel
- 1 dikke aardappel
- 1 bouillonblokje
- Peterselie
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Laat de gort, linzen en spliterwten weken gedurende een nacht.
- De volgende dag, spoel de mix van geweekte granen.
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Bereid de groenten, schil ze en snij ze in gelijkmatige blokjes (½ cm).
- Doe alle ingrediënten in de NutriSoup zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg vervolgens water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer of de groenten mals zijn.
- Giet de soep in kommen, bestrooi met een beetje fijngehakte peterselie.
- Serveer met krokant brood of croutons.
Ontdek onze andere recepten
Fruitleer van rode vruchten
12 November 2021
Fruitleer van rode vruchten Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 à 6 uur Ingrediënten 200 g rode vruchten naar keuze 1 banaan 50 g rietsuiker

Aubergines chips
12 November 2021
Aubergine chips Bereidingstijd: 2,5 uur Droogtijd : 20 uur Ingrediënten 1 of 2 aubergines (500 g) Grof zeezout 1 el Tamari 1 el olijfolie 1

Stoofschotel van zoete aardappelen
12 November 2021
Ingrediënten 400 g verse in blokjes gesneden tomaten of 1 blik tomatenblokjes 200 ml kokosmelk 1 zoete aardappel 1 aubergine 2 handenvol spinazie 50 g