Krupnik: boerensoep

Ingrediënten

  • 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten
  • 1 prei
  • 1 dikke wortel
  • 1 dikke aardappel
  • 1 bouillonblokje
  • Peterselie

Stappen

  1. Laat de gort, linzen en spliterwten weken gedurende een nacht.
  2. De volgende dag, spoel de mix van geweekte granen.
  3. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  4. Bereid de groenten, schil ze en snij ze in gelijkmatige blokjes (½ cm).
  5. Doe alle ingrediënten in de NutriSoup zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg vervolgens water toe tot aan de aanduiding.
  6. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
  7. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer of de groenten mals zijn.
  8. Giet de soep in kommen, bestrooi met een beetje fijngehakte peterselie.
  9. Serveer met krokant brood of croutons.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail All Green

Cocktail All Green

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Handvol spinazie 4 – 5 Blaadjes Romeinse sla ½ Komkommer 2 Selderij stengels 2 Groene appelen 1 Citroenschijfje

Lire la suite »
Moules à la vapeur cuiseur vapeur Dejelin

Gestoomde mosselen

Bereidingstijd : 10 minuten Kooktijd : 10 à 20 minuten Ingrediënten 2 kg mosselen 2 uien 2 stengels bleekselderij 2 wortelen 2 teentjes knoflook 1

Lire la suite »

Amandel banaan taartbodem

Amandel-banaan taartbodem Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 210 tot 12 uur Ingrediënten 200 g amandelen (gekiemd en gedroogd) 4 bananen Stappen Aantal 8 tot 10

Lire la suite »