Potimaron velouté
Ingrediënten
- 600 g potimarron vruchtvlees
- 1 ui
- 1 teentje look
- 1 soeplepel olijfolie
- 1 bouillonblokje
- Peper en zout
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Bereid de groenten door ze in gelijkmatige blokjes te snijden (½ cm).
- Doe alle ingrediënten in de NutriSoup zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg vervolgens water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en kruid.
- Kruid met komijn en curry, en serveer in kommen met peperkoek stengels en een scheutje olijfolie.
Ontdek onze andere recepten
Champignons de Paris soep
12 November 2021
Ingrediënten 400 g champignons de Paris 200 g aardappelen 1 bouillonblokje Dikke room Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt

Cocktail Antigriep
28 October 2021
Cocktail Antigriep Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Appel 1/2 Komkommer 1 Limoenschijfje (met schil) 1 Handvol basilicum Stappen Doe alle fruit en groenten
Harira
12 November 2021
Ingrediënten 100g lams- of rundsvlees (gekookt) 100g voorgeweekte kikkererwten 1 fijngehakte ui 1 el olijfolie 100 g koraallinzen 1 selderij stengel 300 g verse tomaten