Potimaron velouté

Ingrediënten

  • 600 g potimarron vruchtvlees
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • 1 soeplepel olijfolie
  • 1 bouillonblokje
  • Peper en zout

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Bereid de groenten door ze in gelijkmatige blokjes te snijden (½ cm).
  3. Doe alle ingrediënten in de NutriSoup zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg vervolgens water toe tot aan de aanduiding.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Velouté” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en kruid.
  6. Kruid met komijn en curry, en serveer in kommen met peperkoek stengels en een scheutje olijfolie.

Ontdek onze andere recepten

Italiaanse mix

Italiaanse mix Ingrediënten 80 g zwarte olijven 50 g gedroogde tomaten (zonder olie) 1 ui 150 g cashewnoten 4 kl gedroogde oregano Bereidingstijd: 10 minuten

Lire la suite »

Gerookte zalm Congee

Ingrediënten 150 g rijst 1 wortel 1/2 courgette 120 g gerookte zalm 1 l visbouillon 2 lente-uitjes Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup

Lire la suite »