Crème van groene asperges

Ingrediënten

  • 400 g groene asperges
  • 150 g aardappelen
  • 80 g ui
  • 100 g prei
  • 2 el olijfolie

Stappen

  1. Schil de asperges, de ui en de aardappelen en snij ze in stukken.
  2. Snij de prei in kleine stukjes.
  3. Doe alle ingrediënten in de NutriSoup.
  4. Voeg water toe tot aan de aanduiding.
  5. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Velouté” en druk op de knop “Play”.
  6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel.
  7. Om een heel gladde soep te verkrijgen, gebruik het PULSE programma gedurende ongeveer 30 seconden.
  8. Giet de soep in kommen en serveer met vers brood.

Ontdek onze andere recepten

Soupe provencale

Provençaalse soep

Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een

Lire la suite »

Pannenkoekendeeg lactosevrij

Filtrez par produitsCuiseur vapeurDéshydrateurs alimentairesExtracteur de jusBouilloireBlenders chauffantsVoir toutes les recettes Ingrediënten 250 g bloem 1/4 L water 1/4 L plantaardige melk (maïs, rijst, soja,

Lire la suite »