Provençaalse soep

Soupe provencale

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes
  • 2 sjalotten
  • 2 teentjes look
  • Het sap van een citroen
  • Basilicum, tijm, laurier

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Schil en rasp het teentje look.
  3. Was en bereid de groenten.
  4. Doe de groenten, de look en de kruiden in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
  5. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
  6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en voeg het citroensap toe.
  7. Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
  8. Giet de soep in kommen.

Ontdek onze andere recepten

Rocher au coco

Kokos Rocher

Kokos rocher Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 2 bananen 200 g gedroogde kokos 1 el geraspte verse gember 1 el

Lire la suite »
Moules à la vapeur cuiseur vapeur Dejelin

Gestoomde mosselen

Bereidingstijd : 10 minuten Kooktijd : 10 à 20 minuten Ingrediënten 2 kg mosselen 2 uien 2 stengels bleekselderij 2 wortelen 2 teentjes knoflook 1

Lire la suite »