Stoofschotel van zoete aardappelen

Ragoût de patates douces

Ingrediënten

  • 400 g verse in blokjes gesneden tomaten of 1 blik tomatenblokjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 zoete aardappel
  • 1 aubergine
  • 2 handenvol spinazie
  • 50 g voorgeweekte kikkererwten
  • 2 el gedroogde tomatenpuree of tomatenconcentraat
  • 2 el appelazijn
  • 1 el kokosolie
  • 1 kl kurkuma
  • 1 kl komijn
  • 1 snuifje Cayenne peper
  • 1 teentje look
  • Een paar koriander takjes voor de garnituur

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Snij de zoete aardappel en de aubergine in kleine stukjes.
  3. Doe de zoete aardappel, de aubergine, de kruiden, de look, de tomaten en de kokosmelk in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
  6. Giet de bereiding in kommen, bestrooi met verse koriander en serveer met een portie wilde rijst of quinoa.

Ontdek onze andere recepten

Recette Cocktail Escape

Cocktail Escape

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Appelen 1 Peer 1 cm (of meer) Citroenmelisse Stappen Doe alle fruit in uw juicer. Vang het gewonnen

Lire la suite »
Vichyssoise

Vichyssoise

Ingrediënten 200 g preiwit 200 g aardappelen 1 kleine ui 1 bouillonblokje 250 ml crème fleurette 2 kl olijfolie Peper en zout Bieslook Stappen Zorg

Lire la suite »
Pâte sablée

Zandkoekjes deeg

Zandkoekjes deeg Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 2 el lijnzaadjes 200 g amandelpoeder 4 el kokosbloem 4 el ahorn- of

Lire la suite »