Stoofschotel van zoete aardappelen

Ingrediënten
- 400 g verse in blokjes gesneden tomaten of 1 blik tomatenblokjes
- 200 ml kokosmelk
- 1 zoete aardappel
- 1 aubergine
- 2 handenvol spinazie
- 50 g voorgeweekte kikkererwten
- 2 el gedroogde tomatenpuree of tomatenconcentraat
- 2 el appelazijn
- 1 el kokosolie
- 1 kl kurkuma
- 1 kl komijn
- 1 snuifje Cayenne peper
- 1 teentje look
- Een paar koriander takjes voor de garnituur
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Snij de zoete aardappel en de aubergine in kleine stukjes.
- Doe de zoete aardappel, de aubergine, de kruiden, de look, de tomaten en de kokosmelk in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
- Giet de bereiding in kommen, bestrooi met verse koriander en serveer met een portie wilde rijst of quinoa.
Ontdek onze andere recepten

Wortelsoep
12 November 2021
Ingrediënten 400 g wortelen 1 kleine aardappel 1 gehakte ui 1 blokje groentebouillon Peper en zout naar smaak 2 kl curry poeder 100 ml kokosmelk
Oosterse preisoep
12 November 2021
Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 fijngehakt citroengrasstokje ½ blik kokosmelk (400 g) Een handvol fijngehakte verse koriander 1 blokje bouillon Stappen Bereid de

Halfgedroogde tomaten
12 November 2021
Halfgedroogde tomaten Bereidingstijd: 5 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten Verse tomaten in de gewenste hoeveelheid Provençaalse kruiden of andere kruiden naar smaak Stappen Snij