Stoofschotel van zoete aardappelen

Ragoût de patates douces

Ingrediënten

  • 400 g verse in blokjes gesneden tomaten of 1 blik tomatenblokjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 zoete aardappel
  • 1 aubergine
  • 2 handenvol spinazie
  • 50 g voorgeweekte kikkererwten
  • 2 el gedroogde tomatenpuree of tomatenconcentraat
  • 2 el appelazijn
  • 1 el kokosolie
  • 1 kl kurkuma
  • 1 kl komijn
  • 1 snuifje Cayenne peper
  • 1 teentje look
  • Een paar koriander takjes voor de garnituur

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Snij de zoete aardappel en de aubergine in kleine stukjes.
  3. Doe de zoete aardappel, de aubergine, de kruiden, de look, de tomaten en de kokosmelk in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
  6. Giet de bereiding in kommen, bestrooi met verse koriander en serveer met een portie wilde rijst of quinoa.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail Sweet Fuel

Cocktail Sweet Fuel

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1/ 4 Watermeloen 1 Appel 10 Blauwe bessen 1 Citroenschijfje 1 Koffielepel kaneel Stappen Doe alle fruit in uw

Lire la suite »

Fruitleer van mango

Fruitleer van mango Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 250 g goed rijpe mango 1 el limoensap Stappen Schil uw fruit,

Lire la suite »
Soupe au brocoli

Broccoli – Stilton soep

Ingrediënten 1 broccoli 100 g gehakte bosuitjes 1 blokje groentebouillon 25 g versnipperde Stilton Vers gemalen peper en zout Extra Stilton Croutons Olijfolie Stappen Zorg

Lire la suite »