Stoofschotel van zoete aardappelen

Ragoût de patates douces

Ingrediënten

  • 400 g verse in blokjes gesneden tomaten of 1 blik tomatenblokjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 zoete aardappel
  • 1 aubergine
  • 2 handenvol spinazie
  • 50 g voorgeweekte kikkererwten
  • 2 el gedroogde tomatenpuree of tomatenconcentraat
  • 2 el appelazijn
  • 1 el kokosolie
  • 1 kl kurkuma
  • 1 kl komijn
  • 1 snuifje Cayenne peper
  • 1 teentje look
  • Een paar koriander takjes voor de garnituur

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Snij de zoete aardappel en de aubergine in kleine stukjes.
  3. Doe de zoete aardappel, de aubergine, de kruiden, de look, de tomaten en de kokosmelk in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
  6. Giet de bereiding in kommen, bestrooi met verse koriander en serveer met een portie wilde rijst of quinoa.

Ontdek onze andere recepten

Krupnik: boerensoep

Ingrediënten 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten 1 prei 1 dikke wortel 1 dikke aardappel 1 bouillonblokje Peterselie Stappen Laat de gort, linzen

Lire la suite »
Cocktail Heartbeet

Cocktail Heartbeet

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Kleine rode bieten 1 Granaatappel 1 Appel 1 Citroenschijfje zonder schil Stappen Doe alle fruit en groenten in

Lire la suite »

Croûte

Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 100 g amandelen (gekiemd en gedroogd) 1 el lijnzaadjes 1 kl kaneel 2 peren Stappen Mix de

Lire la suite »