Bietenpoeder

Stappen

  1. Snij een mooie rode biet en mix met een beetje water.
  2. Spreid de bietenpuree op een NutriFlex blad.
  3. Droog op 47°C gedurende 8 tot 10 uur tot het goed droog en krokant is.
  4. Maak het rode blad los en plet het met een stamper of doe het in de mixer om een fijn poeder te verkrijgen.

N.B: Een 100% natuurlijk kleurstof. De natuur zit vol kleuren! Uw eigen natuurlijke voedselkleurstoffen maken is niet moeilijk. Hier verkrijgt u een roos poeder dat de gerechten van uw kinderen zal opvrolijken!

Ontdek onze andere recepten

Halfgedroogde tomaten

Halfgedroogde tomaten Bereidingstijd: 5 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten Verse tomaten in de gewenste hoeveelheid Provençaalse kruiden of andere kruiden naar smaak Stappen Snij

Lire la suite »

Abrikozen biscru

Abrikozen biscru Bereidingstijd: 45 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g gedroogde abrikozen 1 appel 1 kl kaneelpoeder 1 el zonnebloempitten 50 g boekweitzaadjes,

Lire la suite »