Roerei
- Bereidingstijd : 5 minuten
- Kooktijd : 15 minuten
Ingrediënten
- 12 eieren
- 100 ml melk
- 50 ml verse room
- 1 klontje boerenboter
- peper en zout
-

De 100% Belgische Stoomkoker
319,99 € – 499,99 €Price range: 319,99 € through 499,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Bereid je stomer voor met 1 verhoger, 1 bain-marie plateau en het deksel.
- Programmeer je stomer om 15 minuten op 100°C te stomen.
- Terwijl het apparaat voorverwarmt, breek je de eieren in een kom.
- Voeg de room en melk toe.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Klop het mengsel lichtjes met een vork.
- Zodra de piep klinkt (3 korte piepjes), smelt je de boter in de bain-marie pan.
- Zodra de boter volledig gesmolten is, voeg je het mengsel toe aan de bain-marie pan.
- Meng met een vork en plaats het deksel terug.
Roer regelmatig om de eieren te laten klutsen. - Zodra je de gewenste consistentie hebt bereikt, stop je met koken en zet je het programma Warm houden op 60°C voor zo lang als je wilt, of serveer je het meteen.
Ontdek onze andere recepten

Rustieke crackers
12 November 2021
Rustieke crackers Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 16 uur Ingrediënten 500 g rode uien 2 teentjes look 400 ml water 200 ml zonnebloemolie 500 g

Cocktail D – Stress
29 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Zoete aardappel 2 Selderij stengels 1 Handvol peterselie 1 Rode paprika 2 Wortelen Stappen Doe alle fruit en
Bietenpoeder
12 November 2021
Bietenpoeder Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1 rode biet Een beetje water Stappen Snij een mooie rode biet en mix met een