Zachtgekookte of hardgekookte eieren
- Bereidingstijd : 2 minuten
- Kooktijd : 3 à 9 minuten
Ingrediënten
- Eieren
-

De 100% Belgische Stoomkoker
319,99 € – 499,99 €Price range: 319,99 € through 499,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Bereid je stomer voor met 1 verhoger, 1 stoommandje, de eierkoker en het deksel.
- Programmeer je stomer om te stomen op 100°C gedurende de hieronder aangegeven tijd, afhankelijk van het type bereiding.
- Zachtgekookte eieren: 3 min 30 sec.
- Zachtgekookte eieren: 6 min
- Hardgekookte eieren: 9 min.
- Zodra de pieptoon klinkt (3 korte pieptonen), open je het deksel en leg je de eieren in de eierhouder.
- Zodra het programma klaar is, haal je de eieren eruit en laat je ze onder koud water lopen om het kookproces te stoppen, of programmeer je Warm houden op 60°C.
Ontdek onze andere recepten

Poudre forestière
12 November 2021
Poudre de forêt Préparation: 10 minutes Temps de séchage: 12 heures Ingrédients Pieds de champignons Étapes Les champignons crus marinés sont un délice, mais pour
Crème van groene asperges
12 November 2021
Ingrediënten 400 g groene asperges 150 g aardappelen 80 g ui 100 g prei 2 el olijfolie Stappen Schil de asperges, de ui en de

Ovenschotel eieren
19 October 2021
Bereidingstijd : 5 minuten Kooktijd: 8 tot 10 minuten Ingrediënten 2 eieren 60 ml crème fraîche 2 plakjes ham of zalm peper en zout Enkele