Zachtgekookte of hardgekookte eieren

Ingrediënten

  • Eieren

Stappen

  1. Bereid je stomer voor met 1 verhoger, 1 stoommandje, de eierkoker en het deksel.
  2.  Programmeer je stomer om te stomen op 100°C gedurende de hieronder aangegeven tijd, afhankelijk van het type bereiding.
    1. Zachtgekookte eieren: 3 min 30 sec.
    2. Zachtgekookte eieren: 6 min
    3. Hardgekookte eieren: 9 min.
  3. Zodra de pieptoon klinkt (3 korte pieptonen), open je het deksel en leg je de eieren in de eierhouder.
  4. Zodra het programma klaar is, haal je de eieren eruit en laat je ze onder koud water lopen om het kookproces te stoppen, of programmeer je Warm houden op 60°C.

Ontdek onze andere recepten

Recette de champignon-seche

Poudre forestière

Poudre de forêt Préparation: 10 minutes Temps de séchage: 12 heures Ingrédients Pieds de champignons Étapes Les champignons crus marinés sont un délice, mais pour

Lire la suite »
Œufs cocotte

Ovenschotel eieren

Bereidingstijd : 5 minuten Kooktijd: 8 tot 10 minuten Ingrediënten 2 eieren 60 ml crème fraîche 2 plakjes ham of zalm peper en zout Enkele

Lire la suite »