Zachtgekookte of hardgekookte eieren
- Bereidingstijd : 2 minuten
- Kooktijd : 3 à 9 minuten
Ingrediënten
- Eieren
-

De 100% Belgische Stoomkoker
319,99 € – 499,99 €Price range: 319,99 € through 499,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Bereid je stomer voor met 1 verhoger, 1 stoommandje, de eierkoker en het deksel.
- Programmeer je stomer om te stomen op 100°C gedurende de hieronder aangegeven tijd, afhankelijk van het type bereiding.
- Zachtgekookte eieren: 3 min 30 sec.
- Zachtgekookte eieren: 6 min
- Hardgekookte eieren: 9 min.
- Zodra de pieptoon klinkt (3 korte pieptonen), open je het deksel en leg je de eieren in de eierhouder.
- Zodra het programma klaar is, haal je de eieren eruit en laat je ze onder koud water lopen om het kookproces te stoppen, of programmeer je Warm houden op 60°C.
Ontdek onze andere recepten
Abrikozen biscru
12 November 2021
Abrikozen biscru Bereidingstijd: 45 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g gedroogde abrikozen 1 appel 1 kl kaneelpoeder 1 el zonnebloempitten 50 g boekweitzaadjes,

Crème brulée
19 October 2021
Bereidingstijd : 20 minuten Kooktijd : 40 minuten Ingrediënten 4 eidooiers 200 ml volle melk 200 ml room 80 g suiker 1 vanillestokje (of andere

Groenten crème
12 November 2021
Ingrediënten 500 g spinazie 250 g zuring 2 sjalotten 100 ml room 1 snuifje nootmuskaatpoeder 1 blokje groentebouillon Peper en zout Stappen Zorg dat de