Zachtgekookte of hardgekookte eieren

Ingrediënten

  • Eieren

Stappen

  1. Bereid je stomer voor met 1 verhoger, 1 stoommandje, de eierkoker en het deksel.
  2.  Programmeer je stomer om te stomen op 100°C gedurende de hieronder aangegeven tijd, afhankelijk van het type bereiding.
    1. Zachtgekookte eieren: 3 min 30 sec.
    2. Zachtgekookte eieren: 6 min
    3. Hardgekookte eieren: 9 min.
  3. Zodra de pieptoon klinkt (3 korte pieptonen), open je het deksel en leg je de eieren in de eierhouder.
  4. Zodra het programma klaar is, haal je de eieren eruit en laat je ze onder koud water lopen om het kookproces te stoppen, of programmeer je Warm houden op 60°C.

Ontdek onze andere recepten

Fruitleer van kiwi

Fruitleer van kiwi Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 300 g kiwi 100 g banaan 50 g rietsuiker of kokos- of

Lire la suite »

Tortellini soep

Ingrediënten 150 g courgettes 150 g wortelen 100 g droge tortellini 60 g fijngehakte uien 30 g fijngehakte prei 1 bouillonblokje Peper en zout Parmezaan

Lire la suite »