De Grawnola

- Bereidingstijd: 20 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 100 g amandelen
- 150 g boekweitzaadjes
- 60 g pompoenpitten
- 2 appelen
- 50 g rozijntjes
- 150 g ahornsiroop
- 2 kl kaneel
- De vermalen zaadjes van een kardemom peul
- 1 kl gemberpoeder
- 1 snuifje kruidnagelpoeder
- 1 el amandelpuree
«Déshydrateur ND900» a été ajouté à votre panier. Voir le panier
Stappen
Weektijd: 1 nacht
- Hak de amandelen grof met een mes.
- Laat de amandelen en de boekweit gedurende een nacht weken. Spoel vervolgens grondig tot het water heel helder is.
- Hak de appelen met een mes.
- Giet de appelen, amandelen en boekweit in een kom en meng.
- Voeg de siroop en de kruiden toe en meng nogmaals.
- Spreid de bereiding op een NutriFlex blad et droog 2 uur op 60° vervolgens 10u op 45°.
N.B: De Grawnola is een heerlijke mix van fruit, granen en noten omhuld met gesuikerd fruit, andere oliën, stroop of ahornsiroop. Het brengt een smaakvolle crunch aan uw ijsje, yoghurt en smoothie of vormt een perfecte crumble om op uw taarten te strooien.
Ontdek onze andere recepten

Soupe de tomates et de pois chiches
12 novembre 2021
Ingrédients 200 g de pois chiches prétrempés ou 400 g de pois chiches en conserve. 600 g de tomates fraîches blanchies et coupées en dés

Yaourt maison
12 avril 2022
Temps de préparation : 5 minutes Temps de cuisson : 5 heures Ingrédients 1 sachet de ferment lactique ou 1 yaourt nature au lait entier

Craquelins asiatiques
12 novembre 2021
Craquelins asiatiques Temps de préparation: 30 minutes Temps de séchage: 12 heures Ingrédients 100 g de graines de lin moulues 50 g de graines de