Glutenvrij pannenkoekendeeg
Ingrediënten
- 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel)
- 100 g maïzena
- 1/2 liter melk
- 3 eieren
- 2 el olie
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Giet alle ingrediënten in de NutriSoup.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothies” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit. Laat het deeg 2 uur rusten vooraleer u de pannenkoeken bakt.
Découvrez nos autres recettes
Italiaanse mix
12 November 2021
Italiaanse mix Ingrediënten 80 g zwarte olijven 50 g gedroogde tomaten (zonder olie) 1 ui 150 g cashewnoten 4 kl gedroogde oregano Bereidingstijd: 10 minuten
One pot pasta: rigatoni met kip
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd : 30 minuten Ingrediënten 400 g kipfilet in blokjes te snijden 2 fijn gehakte teentjes look 1 kl zout 1 blokje
NL – Tarte aux légumes verts et ricotta en croûte de parmesan nl
18 June 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 à 4 uur Ingrediënten ¼ de verveine ¼ de menthe ¼ hibiscus ¼ rose séchée épices optionnelles : anis