Glutenvrij pannenkoekendeeg

Ingrediënten
- 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel)
- 100 g maïzena
- 1/2 liter melk
- 3 eieren
- 2 el olie
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 €Price range: 129,99 € through 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Giet alle ingrediënten in de NutriSoup.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothies” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit. Laat het deeg 2 uur rusten vooraleer u de pannenkoeken bakt.
Découvrez nos autres recettes

Zandkoekjes deeg
12 November 2021
Zandkoekjes deeg Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 2 el lijnzaadjes 200 g amandelpoeder 4 el kokosbloem 4 el ahorn- of

Aziatische crackers
12 November 2021
Aziatische crackers Bereidingstijd: 30 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g gemalen lijnzaadjes 50 g hele lijnzaadjes 1 wortel 2 tomaten 1 gele paprika
Yoghurt
12 November 2021
Yoghurt Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 5 uur Ingrediënten 1 kop melkpoeder ½ liter magere melk 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd Stappen Voeg 1