Zelfgemaakte yoghurt
- Bereidingstijd : 5 minutesen
- Kooktijd : 5 uur
Ingrediënten
- 1 zakje melkferment of 1 volle yoghurt
1 L verse volle melk
-

De 100% Belgische Stoomkoker
319,99 € – 499,99 €Price range: 319,99 € through 499,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Meng de melk en yoghurt in een kom.
- Verdeel het mengsel over de glazen yoghurtpotjes.
- Bereid je steamer voor met 1 verhoger en 1 stoommandje.
- Programmeer je stomer om warm te houden, gebruik het “warm houden” programma continu voor in totaal 5 uur.
- Zodra de zoemer klinkt (3 korte piepjes), plaats je de potjes in het stoommandje.
- Koel de yoghurtjes aan het einde van het programma en wacht tot de volgende dag om ervan te genieten.
Ontdek onze andere recepten

Zachtgekookte of hardgekookte eieren
11 April 2022
Bereidingstijd : 2 minuten Kooktijd : 3 à 9 minuten Ingrediënten Eieren Stappen Bereid je stomer voor met 1 verhoger, 1 stoommandje, de eierkoker en
Crème van groene asperges
12 November 2021
Ingrediënten 400 g groene asperges 150 g aardappelen 80 g ui 100 g prei 2 el olijfolie Stappen Schil de asperges, de ui en de
Tortellini soep
12 November 2021
Ingrediënten 150 g courgettes 150 g wortelen 100 g droge tortellini 60 g fijngehakte uien 30 g fijngehakte prei 1 bouillonblokje Peper en zout Parmezaan