Yoghurt
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Droogtijd : 5 uur
Ingrediënten
- 1 kop melkpoeder
- ½ liter magere melk
- 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd
Stappen
- Voeg 1 kop melkpoeder toe aan 1/2 liter melk. Breng dit mengsel aan de kook gedurende 2 seconden. Haal van het vuur en laat het afkoelen tot 46 ˚C.
- Zodra de melk is afgekoeld, voeg 2 el natuur, niet gepasteuriseerde yoghurt toe.
- Giet het mengsel in bokalen/potten naar keuze, bedek ze en laat ze in de voedseldroger incuberen op 46˚C gedurende 5 uur.
- Als de tijd is afgelopen, plaats de yoghurt in de koelkast.
- Voor het serveren kan u vers fruit toevoegen.
Ontdek onze andere recepten
LASSI MANGO smoothie
13 November 2021
Ingrediënten 400 g mango (ongeveer 1 mango) 400 g Griekse natuur yoghurt 10 blaadjes munt 10 cl melk 2 el vloeibare honing 4 ijsblokjes Stappen
All Green smoothie
13 November 2021
Ingrediënten 2 handenvol spinazie 1 avocado 2 peren 2 el amandelboter 400 ml plantaardige melk Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en
Groen ontbijt
13 November 2021
Ingrediënten Een handvol boerenkool 1 avocado 2 kiwi’s 2 bananen 2 el haver 400 ml havermelk 1 el koksolie Stappen Zorg dat de stekker van