Yoghurt
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Droogtijd : 5 uur
Ingrediënten
- 1 kop melkpoeder
- ½ liter magere melk
- 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd
Stappen
- Voeg 1 kop melkpoeder toe aan 1/2 liter melk. Breng dit mengsel aan de kook gedurende 2 seconden. Haal van het vuur en laat het afkoelen tot 46 ˚C.
- Zodra de melk is afgekoeld, voeg 2 el natuur, niet gepasteuriseerde yoghurt toe.
- Giet het mengsel in bokalen/potten naar keuze, bedek ze en laat ze in de voedseldroger incuberen op 46˚C gedurende 5 uur.
- Als de tijd is afgelopen, plaats de yoghurt in de koelkast.
- Voor het serveren kan u vers fruit toevoegen.
Ontdek onze andere recepten
Appelcompote
12 November 2021
Ingrediënten 800 g appelen 300 ml appelsap 1/2 kl gemalen kruidnagel Zeste van ½ citroen Kaneel Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt
Bietensoep
12 November 2021
Ingrediënten 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden 4 sjalotten 150 ml room 1 bouillonblokje Het sap van 3 appelsienen De zeste van een onbehandelde
Champignons de Paris soep
12 November 2021
Ingrediënten 400 g champignons de Paris 200 g aardappelen 1 bouillonblokje Dikke room Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt