Italiaanse mix
Ingrediënten
- 80 g zwarte olijven
- 50 g gedroogde tomaten (zonder olie)
- 1 ui
- 150 g cashewnoten
- 4 kl gedroogde oregano
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Droogtijd : 8 uur
Stappen
- Laat de cashewnoten 6 uur weken in water. Spoel grondig.
- Hak de olijven, de gedroogde tomaten, de ui en de cashewnoten fijn met een mes.
- Meng alle ingrediënten in een kom. Leg de bereiding vervolgens op een NutriFlex blad.
- Droog op 50 °C gedurende 8 uur. De bereiding moet goed droog zijn, bijna kruimelig.
- Om het poeder te bereiden, giet het geheel in een blender en mix tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
N.B: U verkrijgt een Italiaanse rauwe en vegan mix om uw sauzen, soepen, pizza’s en andere mediterrane bereidingen op smaak te brengen.
Ontdek onze andere recepten

Broccoli – Stilton soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 broccoli 100 g gehakte bosuitjes 1 blokje groentebouillon 25 g versnipperde Stilton Vers gemalen peper en zout Extra Stilton Croutons Olijfolie Stappen Zorg

Cocktail Zachte Nacht
28 October 2021
Cocktail Zachte nacht Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Kiwi’s 2 Appelen 1 Kleine handvol zwarte bessen Stappen Doe alle fruit in uw juicer.
Kruiden en bloemen: Berber-mengsel
27 October 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten ¼ verbena ¼ munt ¼ hibiscus ¼ gedroogde rozenblaadjes Optionele kruiden: steranijs en kaneel Stappen