Chocolade crukies

Ingrediënten

  • 100 g cashew-meel
  • 50 g hazelnotenbloem (of amandelbloem)
  • 50 g gemalen havervlokken (of boekweitbloem)
  • 60 ml dadel- of ahornsiroop
  • 1 kl kaneel
  • 1 el vanille extract
  • 1 el rauwe cacao
  •  

Stappen

Aantal: 10

  1. Giet alle ingrediënten een kom en meng met de hand. Als uw bereiding te droog is, voeg een beetje siroop toe. De bereiding moet plakkerig zijn, niet kruimelen, noch vloeibaar zijn.
  2. Maak balletjes om de crukies te vormen en plaats ze op een NutriFlex blad.
  3. Droog gedurende 4 tot 6 uur op 47°C. Zorg dat ze smeuïg blijven.

Ontdek onze andere recepten

Crumesan

Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g voorgeweekte cashewnoten 50 g voorgeweekte pijnboompitten 4 el vlokken voedingsgist 1 kl grof zout Het

Lire la suite »

Knolselder puree

Bereidingstijd: 15 minuten Kookgtijd : 35 min Ingrediënten 1 knolselder (+/- 1 kg) 1 dikke aardappel 250 ml dikke room Olijfolie Peper & zout Stappen

Lire la suite »