Chocolade crukies

Ingrediënten

  • 100 g cashew-meel
  • 50 g hazelnotenbloem (of amandelbloem)
  • 50 g gemalen havervlokken (of boekweitbloem)
  • 60 ml dadel- of ahornsiroop
  • 1 kl kaneel
  • 1 el vanille extract
  • 1 el rauwe cacao
  •  

Stappen

Aantal: 10

  1. Giet alle ingrediënten een kom en meng met de hand. Als uw bereiding te droog is, voeg een beetje siroop toe. De bereiding moet plakkerig zijn, niet kruimelen, noch vloeibaar zijn.
  2. Maak balletjes om de crukies te vormen en plaats ze op een NutriFlex blad.
  3. Droog gedurende 4 tot 6 uur op 47°C. Zorg dat ze smeuïg blijven.

Ontdek onze andere recepten

Chocolade crukies

Chocolade crukies Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 100 g cashew-meel 50 g hazelnotenbloem (of amandelbloem) 50 g gemalen havervlokken (of

Lire la suite »
Cocktail Greenshot

Cocktail Greenshot

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Handvol tarwegras 1 Citroen zonder schil 1/2 cm Gember Stappen Doe alle fruit en groenten in uw juicer.

Lire la suite »

Harira

Ingrediënten 100g lams- of rundsvlees (gekookt) 100g voorgeweekte kikkererwten 1 fijngehakte ui 1 el olijfolie 100 g koraallinzen 1 selderij stengel 300 g verse tomaten

Lire la suite »