Abrikozen biscru
- Bereidingstijd: 45 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 50 g gedroogde abrikozen
- 1 appel
- 1 kl kaneelpoeder
- 1 el zonnebloempitten
- 50 g boekweitzaadjes, 1 nacht voorgeweekt
- 50 g boekweitbloem
Stappen
Aantal: 10
- Rehydrateer de gedroogde abrikozen gedurende 20 minuten in lauw water.
- Mix de appel, de abrikozen, de kaneel en de zonnebloempitten in een blender.
- Giet deze puree in een kom. Voeg de boekweitbloem en de boekweitzaadjes toe en meng goed.
- Plaats een NutriFlex blad op een rooster en leg kleine, met een kleine lepel bereide balletjes.
- Droog gedurende 12 uur op 45°C. Draai de koekjes tijdens het drogen zodat ze goed droog en krokant worden.
Ontdek onze andere recepten
Bietensoep
12 November 2021
Ingrediënten 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden 4 sjalotten 150 ml room 1 bouillonblokje Het sap van 3 appelsienen De zeste van een onbehandelde

Cocktail Berry Brain booster
29 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Handvol rood fruit 1 Handvol spinazie ½ Komkommer 1 Citroenschijfje 1 Dun schijfje gember Stappen Doe alle fruit

Zandkoekjes deeg
12 November 2021
Zandkoekjes deeg Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 2 el lijnzaadjes 200 g amandelpoeder 4 el kokosbloem 4 el ahorn- of

