Croûte
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Droogtijd : 10 uur
Ingrediënten
- 100 g amandelen (gekiemd en gedroogd)
- 1 el lijnzaadjes
- 1 kl kaneel
- 2 peren
Stappen
- Mix de amandelen en de lijnzaadjes fijn in een blender.
- Meng vervolgens de verkregen bloem in een kom en voeg de kaneel toe.
- Snij de peren in een fijne julienne met een mandoline en mix de rest van de peren met een blender om sap te verkrijgen.
- Voeg de julienne en het sap toe aan de bloem, meng het geheel goed om een homogene pasta te verkrijgen.
- Spreid de pasta op een NutriFlex blad, en plaats het blad dan op een plaat.
- Droog gedurende 10 uur op 45°C, draai vervolgens de pasta voorzichtig om en laat nog een paar uur drogen tot het droog en krokant is.
Ontdek onze andere recepten

Rustieke crackers
12 November 2021
Rustieke crackers Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 16 uur Ingrediënten 500 g rode uien 2 teentjes look 400 ml water 200 ml zonnebloemolie 500 g
Gedroogde bananen
12 November 2021
Gedroogde bananen Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten Bananen Stappen Snij de bananen in schijfjes van 1 cm dik en plaats ze op
Amandel banaan taartbodem
12 November 2021
Amandel-banaan taartbodem Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 210 tot 12 uur Ingrediënten 200 g amandelen (gekiemd en gedroogd) 4 bananen Stappen Aantal 8 tot 10

