Stoofschotel van zoete aardappelen

Ragoût de patates douces

Ingrediënten

  • 400 g verse in blokjes gesneden tomaten of 1 blik tomatenblokjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 zoete aardappel
  • 1 aubergine
  • 2 handenvol spinazie
  • 50 g voorgeweekte kikkererwten
  • 2 el gedroogde tomatenpuree of tomatenconcentraat
  • 2 el appelazijn
  • 1 el kokosolie
  • 1 kl kurkuma
  • 1 kl komijn
  • 1 snuifje Cayenne peper
  • 1 teentje look
  • Een paar koriander takjes voor de garnituur

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Snij de zoete aardappel en de aubergine in kleine stukjes.
  3. Doe de zoete aardappel, de aubergine, de kruiden, de look, de tomaten en de kokosmelk in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
  6. Giet de bereiding in kommen, bestrooi met verse koriander en serveer met een portie wilde rijst of quinoa.

Ontdek onze andere recepten

crème brulée Cuiseur vapeur Dejelin

Crème brulée

Bereidingstijd : 20 minuten Kooktijd : 40 minuten Ingrediënten 4 eidooiers 200 ml volle melk 200 ml room 80 g suiker 1 vanillestokje (of andere

Lire la suite »