Gekruide linzen dahl

Ingrediënten

  • ½ kl kaneel
  • 1 kl komijn
  • 1 kl gemalen korianderzaadjes
  • 1 kl gemalen fenegriekzaadjes
  • 2 ontpitte kardemom peulen
  • 1 kleine gesneden en ontpitte peper (optioneel)
  • 1 fijngehakte ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 geraspt teentje look
  • 1 cm geraspte gember
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1 el gedroogde tomatenpuree of tomatenconcentraat
  • 200 g koraallinzen
  • 400 g kerstomaten in 1 gesneden of een blik tomatenblokjes
  • 1 aubergine in blokjes gesneden

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Was en bereid de groenten.
  3. Doe alle ingrediënten in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
  6. Giet de bereiding in kommen, bestrooi met verse koriander.
  7. Bestrooi met el dikke yoghurt of versnipperde feta.
  8. Serveer met een portie rijst of naanbrood.

Ontdek onze andere recepten

Recette de champignon-seche

Poudre forestière

Poudre de forêt Préparation: 10 minutes Temps de séchage: 12 heures Ingrédients Pieds de champignons Étapes Les champignons crus marinés sont un délice, mais pour

Lire la suite »

Minestrone

Ingrediënten 1 teentje look 75 g bieslook 75 g wortelen 75 g courgettes 75 g groene bonen 50 g venkel 75 g groene asperges 75

Lire la suite »