Stoofschotel van spliterwten en een hammetje
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 1 gehakte ui
- 2 gehakte selderijstengels
- 1/2 gekookt hammetje
- 1 laurierblaadje
- 1 bouillonblokje
- 200 gr groene spliterwten
- Peper en zout
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Was en bereid de groenten.
- Versnipper het hammetje, hak de selderijstengels en de ui fijn.
- Giet de groenten en de spliterwten in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
- Giet de bereiding in kommen, bestrooi met fijngehakte verse peterselie.
- Serveer met boerenbrood, getoast en beboterd.
Ontdek onze andere recepten
Kruiden en bloemen: Berber-mengsel
27 October 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten ¼ verbena ¼ munt ¼ hibiscus ¼ gedroogde rozenblaadjes Optionele kruiden: steranijs en kaneel Stappen
Parelgort met pompoen en spinazie
12 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 97 minuten Ingrediënten 1 kop parelgort 2 koppen kippen- of groentebouillon 2 el balsamicoazijn 3 Medjoul dadels ontpit en gehakt
Cocktail Antigriep
28 October 2021
Cocktail Antigriep Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Appel 1/2 Komkommer 1 Limoenschijfje (met schil) 1 Handvol basilicum Stappen Doe alle fruit en groenten