Koolrabi en slagroom met kruiden
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd : 7 tot 10 minuten
Ingrediënten
- 2 bollen koolrabi
- 200 ml volle room
- ½ kl Ras-el-hanout of Tandoori
Stappen
- Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand en het glazen deksel.
- Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 10 minuten.
- Terwijl het toestel opwarmt, schil de koolrabi en snij ze in schijfjes van 1 cm dik.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de stukken koolrabi in de stoommand en stel de kooktijd in op 7 à 10 minuten.
- Terwijl de koolrabi gaart, bereid de slagroom.
- Meng de goed koude room met de kruiden en klop de room op tot slagroom met een klopper.
- Serveer de koolrabi warm of koud met de slagroom.
Ontdek onze andere recepten
SPICY CHOCO smoothie
12 November 2021
Ingrediënten Het sap van 2 peren, koud geperst met de juicer 3 bananen 1 el rauwe cacaopoeder 1 kl geraspte gember 1 draai van de
Gedroogde bananen
12 November 2021
Gedroogde bananen Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten Bananen Stappen Snij de bananen in schijfjes van 1 cm dik en plaats ze op
Stoofschotel van spliterwten en een hammetje
12 November 2021
Ingrediënten 1 el olijfolie 1 gehakte ui 2 gehakte selderijstengels 1/2 gekookt hammetje 1 laurierblaadje 1 bouillonblokje 200 gr groene spliterwten Peper en zout Stappen