Koolrabi en slagroom met kruiden
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd : 7 tot 10 minuten
Ingrediënten
- 2 bollen koolrabi
- 200 ml volle room
- ½ kl Ras-el-hanout of Tandoori
Stappen
- Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand en het glazen deksel.
- Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 10 minuten.
- Terwijl het toestel opwarmt, schil de koolrabi en snij ze in schijfjes van 1 cm dik.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de stukken koolrabi in de stoommand en stel de kooktijd in op 7 à 10 minuten.
- Terwijl de koolrabi gaart, bereid de slagroom.
- Meng de goed koude room met de kruiden en klop de room op tot slagroom met een klopper.
- Serveer de koolrabi warm of koud met de slagroom.
Ontdek onze andere recepten
Potimaron velouté
12 November 2021
Ingrediënten 600 g potimarron vruchtvlees 1 ui 1 teentje look 1 soeplepel olijfolie 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de
Yoghurtijs met rode vruchten
12 November 2021
Ingrediënten 600 g diepvries rode vruchten 600 g yoghurt 2 el agavesiroop of honing Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het
Berberse gepocheerde peren
12 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 30 minuten Ingrediënten 6 goed vaste peren 250 g poedersuiker 1, 5 L warm water 120 g hibiscus 2 el