Koolrabi en slagroom met kruiden

Ingrediënten

  • 2 bollen koolrabi
  • 200 ml volle room
  • ½ kl Ras-el-hanout of Tandoori

Stappen

  1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand en het glazen deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 10 minuten.
  3. Terwijl het toestel opwarmt, schil de koolrabi en snij ze in schijfjes van 1 cm dik.
  4. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de stukken koolrabi in de stoommand en stel de kooktijd in op 7 à 10 minuten.
  5. Terwijl de koolrabi gaart, bereid de slagroom.
  6. Meng de goed koude room met de kruiden en klop de room op tot slagroom met een klopper.
  7. Serveer de koolrabi warm of koud met de slagroom.

Ontdek onze andere recepten

Potimaron velouté

Ingrediënten 600 g potimarron vruchtvlees 1 ui 1 teentje look 1 soeplepel olijfolie 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de

Lire la suite »