Provençaalse soep

Soupe provencale

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes
  • 2 sjalotten
  • 2 teentjes look
  • Het sap van een citroen
  • Basilicum, tijm, laurier

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Schil en rasp het teentje look.
  3. Was en bereid de groenten.
  4. Doe de groenten, de look en de kruiden in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
  5. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
  6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en voeg het citroensap toe.
  7. Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
  8. Giet de soep in kommen.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail Clean Up

Cocktail Clean Up

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Rode biet 1 Appel 2 – 3 Wortelen 1 Dun schijfje gember Stappen Doe alle fruit en groenten

Lire la suite »

Chocolade crukies

Chocolade crukies Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 100 g cashew-meel 50 g hazelnotenbloem (of amandelbloem) 50 g gemalen havervlokken (of

Lire la suite »