Gazpacho

Gazpacho

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 1 rode of gele paprika
  • 800 gr verse tomaten gepeld en in blokjes gesneden of 2 blikken tomatenblokjes
  • 4 lente-uitjes
  • 2 teentjes look
  • ½ kl poedersuiker
  • 4 el balsamico azijn
  • 3 el olijfolie
  • Peper en zout
  • Tabasco (optioneel)

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Schil en snij de groenten, hak de look en de uien fijn en doe alle ingrediënten in de NutriSoup en vul met water tot aan de aanduiding.
  3. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
  4. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothie” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel.
  6. Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
  7. Giet de soep in een kom en laat 3 uur in de koelkast afkoelen.
  8. Serveer met croutons en een scheutje olijfolie.

Ontdek onze andere recepten

Soupe provencale

Provençaalse soep

Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een

Lire la suite »