Gazpacho
Ingrediënten
- 1 komkommer
- 1 rode of gele paprika
- 800 gr verse tomaten gepeld en in blokjes gesneden of 2 blikken tomatenblokjes
- 4 lente-uitjes
- 2 teentjes look
- ½ kl poedersuiker
- 4 el balsamico azijn
- 3 el olijfolie
- Peper en zout
- Tabasco (optioneel)
-

Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 €Price range: 129,99 € through 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Schil en snij de groenten, hak de look en de uien fijn en doe alle ingrediënten in de NutriSoup en vul met water tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
- Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothie” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
- Giet de soep in een kom en laat 3 uur in de koelkast afkoelen.
- Serveer met croutons en een scheutje olijfolie.
Ontdek onze andere recepten

Provençaalse soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een
Bloemkool popcorn met Za’atar en oranjebloesem
12 November 2021
Bloemkool popcorn met Za’atar en oranjebloesem Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 1 bloemkool 1 kl Za’atar (Libanese kruidenmix) 1 el
Grawnola salé à l’italienne
12 November 2021
Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g noten 100 g gekiemde boekweit 2 wortelen 1 rode paprika